Barça CBS - CN Terrassa: Certifiquen la primera posició a la 1a fase (73-57)

Les de Mateo Rubio aconsegueixen una victòria molt treballada i ja pensen en una segona fase que serà molt dura

El Barça CBS va tancar la primera fase de la Copa Catalunya amb un triomf contundent per 73-57 davant del CN Terrassa. Les blaugranes van començar el partit d’allò més bé amb un primer quart genial (27-14) i en la resta del partit van saber administrar la renda aconseguida fins al final per tancar la primera part de la temporada amb un gran sabor de boca.

El pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat va viure un nou triomf en un partit en què hi va haver de tot. Del 27-14 inicial es va passar el 27-22 després d’un parcial de 0-8 per a les vallesanes, que Lucía i Dixon es van encarregar de trencar amb el 41-30 amb el qual es va arribar al descans.

En la represa tots dos equips van sortir decidits a pel partit i el Terrassa, mitjançant Smith i Vidal, seguia sumant. El Barça CBS, però, també ho feia. El tercer quart es va tancar amb 56-44 i amb encara tot per decidir en uns últims deu minuts que prometien ser vibrants.

Les locals i líders de la competició no es van deixar sorprendre i van sumar la 17a victòria del curs (73-57) i finalitzaven la primera fase de la Copa Catalunya en primera posició. A partir d’ara les de Mateo Rubio jugaran contra els equips més forts de la categoria i comencen amb un balanç de 7-1.