El cinema català, a la Llotja President Suñol

El cinema català, a la Llotja President Suñol

El president Josep Maria Bartomeu rep una representació institucional de l’Acadèmia del Cinema Català i alguns dels guardonats en els darrers premis Gaudí

La Llotja President Suñol ha tingut una intensa activitat prèvia al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid en la que ha destacat la presència del cinema català, representat per la presidenta de l’Acadèmia Catalana del Cinema (ACC), Isona Passola; la seva directora, Montse Majench i alguns dels guardonats en els premis Gaudí celebrats el passat 29 de gener.

Josep Maria Pou no havia vingut mai al Camp Nou fins dissabte passat, quan va ser convidat a la Llotja com a actor de la sèrie La Catedral del Mar, i curiosament ha tornat a repetir avui com a Premi Gaudí 2017. Aquest cop ha estat acompanyat de Carlos Bayona, productor de Un monstre em ve a veure que ha dirigit el seu germà bessó Juan Antonio Bayona i que va ser la gran guanyadora de la novena edició dels premis Gaudí a l’emportar-se 8 guardons: millor pel·lícula en parla no catalana, millor director, millor direcció de producció, millor direcció artística, millor muntatge, millor director de fotografia, millor so i millors efectes visuals. Entre d’altres també han estat presents Pau Faus, director del documental l’Alcaldessa, i el productor Ibon Cormenzana.

Reconeixement als campions del món d’handbol

El Club blaugrana ha convidat als jugadors del FC Barcelona d’handbol que van guanyar el campionat del món celebrat recentment, els francesos Timothey N’Guessan, Cédric Sorhaindo i Dika Mem, que s’han fet la fotografia protocol·lària amb el president Josep Maria Bartomeu, el directiu Joan Bladé i el director executiu del Club i exjugador d’handbol del Barça, Òscar Grau.

De l’àmbit esportiu també ha destacat la presència de a la llotja del seleccionador espanyol Julen Lopetegui i del seleccionador argentí, Edgardo Bauza.

Trobada de les Diputacions amb la Fundació

Les Diputacions catalanes també han tingut presència avui a la Llotja President Suñol amb l’assistència de Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona; Pere Vila, president de la diputació de Girona; Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida i Joan Olivella, diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona. Abans del partit, els presidents i representants d’aquestes institucions han mantingut una trobada de treball amb la Fundació del FCB. El CEO Nacho Mestre i la directora general Mària Vallès han compartit amb les diputacions els resultats dels programes que realitzen conjuntament, en especial FutbolNet, que està present en 48 municipis de Catalunya i arriba a més de 30.000 beneficiaris. La Fundació també ha explicat als representants de les diputacions el nou Pla Estratègic de l’Entitat i el paper crucial que han de desenvolupar com a socis estratègics en el territori.

Insígnia de plata a Carles Vilarrubí

En el descans del partit, el president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova han entregat al vicepresident Carles Vilarrubí la insígnia de plata amb motiu dels 25 anys com a soci del Club blaugrana que ha complert recentment.

Òscar Manresa, convidat gastronòmic

El xef català Òscar Manresa ha estat el convidat a oferir la seva proposta gastronòmica, en el marc de la iniciativa que el Club ha impulsat per portar als millors cuiners del país a la Llotja President Suñol. Manresa és, entre d’altres establiments, xef i propietari del restaurant Torre de Altamar, del restaurant Kauai de Gavà i de Casa Leopoldo, un clàssic de la restauració de Barcelona que va tancar i tornarà a obrir al mes de març de la ma d’aquest prestigiós cuiner català. Òscar Manresa ha servit als convidats de la llotja uns platets inspirats en el rival madrileny d’avui: cua de bou amb escuma de patates i callos amb cigrons.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut