Andreu Plaza: “Les lesions ens condicionen”

Andreu Plaza: “Les lesions ens condicionen”

L’equip també perd Aicardo per al partit a la pista del Gran Canària per una lesió muscular a l’adductor de la cuixa esquerra que arrossega des de la concentració amb Espanya

El Barça Lassa afronta el partit d’aquest dissabte a Gran Canària (19 h, hora local) amb una nova baixa. Aicardo no s’ha recuperat d’una lesió muscular a l’adductor de la cuixa esquerra que es va fer durant l’última concentració de la selecció espanyola i la seva baixa se suma a les ja sabudes de Lozano, Rómulo i Bateria. Quatre absències de pes que preocupen el tècnic Andreu Plaza i que obliguen a convocar els dos joves del planter Xavi Cols i Sergio González per al partit a Las Palmas.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

PARTIT: “El Gran Canària ha anat de menys a més i els resultats dels últims partits demostren que l’equip ha progressat. A més, el fet que estiguin implicats en la lluita per evitar el descens els converteix en un equip encara més perillós. Nosaltres intentarem ser intensos i agressius i marcar el tempo del partit per obtenir un resultat positiu”.

RIVAL: “El Gran Canària és un equip anàrquic, sense un estil de joc gaire definit, i això encara dificulta més el fet de plantejar un partit per contrarestar-los. Sabem que són un equip amb jugadors tècnics i descarats, i que davant del seu públic ens ho posaran molt complicat”.

LESIONS: “Cada vegada es posa una mica més difícil. Aquesta setmana també tenim la baixa d’Aicardo per unes molèsties que arrossega des que va tornar de la selecció. Hem intentat recuperar-lo, ja no va jugar contra el Jumilla per precaució, però dijous se'n va ressentir i hem preferit que no viatgi. Portem una mala ratxa amb les lesions i el tema comença a ser problemàtic, perquè d’una plantilla de catorze només tenim deu jugadors disponibles. Les lesions ara mateix ens condicionen, però esperem que Xavi Cols i Sergio González ens puguin ajudar i que les baixes es notin com menys millor”.

MILLORA DEFENSIVA: “Nosaltres plantegem els partits amb una pressió molt alta de la nostra primera línia i concedim poques ocasions al rival. Sempre hem dit que volem dominar els partits i aquesta és l’única manera. Ens generen molt poques ocasions de gol i per això també ens fan menys gols.”

Declaracions de Joao Batista, jugador del Barça Lassa

GRAN CANÀRIA: “Sabem que serà un partit molt complicat, i més a la seva pista. Ja ens ho van posar molt difícil al partit d’anada i haurem de treballar bé si volem obtenir la victòria. La seva principal virtut és que són un equip molt intens, que defensa molt bé”.

RATXA: “Són deu victòries seguides i això ens demostra que la dinàmica és molt bona. Toca continuar igual i no abaixar la guàrdia per mantenir el liderat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut