Andreu Plaza: “A Tudela ens espera una de les sortides més complicades”

Andreu Plaza: “A Tudela ens espera una de les sortides més complicades”

El tècnic destaca que el partit contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra serà molt complicat per l’“ambient fort del Pavelló” i perquè el rival és un equip jove i que juga molt ordenat sota la direcció de Pato

El tècnic del Barça Lassa, Andreu Plaza, adverteix que el rival d’aquest dissabte, l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, “és un equip molt estructurat, que no encaixa gaires gols i que juga molt ordenat”. Del rival, Andreu Plaza destaca el porter Molina, “un dels millors de la Lliga”, i també el seu entrenador, l’incombustible Pato, perquè “és un tècnic que ensenya molt bé els joves”. “Per això sovint cedim els nostres jugadors allà”, afirma. Cal recordar que actualment hi ha dos jugadors blaugrana cedits a Tudela, els joves formats al planter Ferran Plana i Oussama.

Plaza explica que “l’equip es troba en una bona línia” i destaca que ja s’ha girat full de l’ensopegada a les Canàries. “Van ser dos minuts horribles i no hi donem més voltes”, argumenta. Sobre els lesionats, el tècnic del Barça ha explicat que Aicardo es reincorporarà al grup dilluns.

Especial per a Joselito i Roger

Joselito i Roger tornaran per primera vegada a Tudela amb la samarreta blaugrana després d'haver jugat cedits allà les darreres tres temporades. “Hi tinc molts amics, allà. Guardo molt bon record de la meva estada al club i vull que guanyin sempre excepte quan juguin contra nosaltres”, ha explicat Joselito. Per la seva banda, Roger reconeix que “serà especial” i destaca que el Barça ho tindrà difícil. “L’afició de l’Aspil sempre pressiona molt i, per la meva experiència, els equips grans sempre ho passen malament a Tudela”, ha explicat Roger.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut