El Rayo arribarà al Mini en plena metamorfosi

El Rayo arribarà al Mini en plena metamorfosi

El Barça Femení es trobarà un rival sensiblement canviat respecte al que va golejar a la primera volta

Aquest diumenge, a les 16 hores, visitarà el Miniestadi el Rayo Vallecano. A jutjar per al 0-4 de la primera volta, es podria preveure una tarda plàcida per al Barça Femení. Però les madrilenyes, amb una plantilla renovada i una moral pels núvols, poc tenen a veure amb el de principis de curs.

De fet, quan les blaugranes van visitar Vallecas, a la quarta jornada, es van trobar un rival cuer. I és que el conjunt dirigit per Miguel Ángel Quejigo va perdre les cinc primeres jornades de Lliga.

El factor Natalia Pablos

La reacció es va produir amb el retorn de Natalia Pablos, la filla pròdiga, el 21 de d’octubre. Procedent de l’Arsenal (on va coincidir amb Vicky Losada), suma 11 gols en 11 jornades. Quan va arribar, l’equip ocupava la zona de descens i ara es troba en una setena posició que li atorgaria l’accés a la Copa.

Al marge de Pablos, el Rayo també ha incorporat Rosa Martín (Madrid CFF) i Carmen María Alegría (Múrcia). En canvi, Seon i Vílchez –que es van enfrontar al Barça a Vallecas- han causat baixa.

Així doncs, el diumenge el Mini rebrà un equip clarament a l’alça i exigent. Les dues últimes victòries ho reafirmen: en l’anterior sortida es van imposar al camp del Llevant (1-2) i a la setmana passada van aconseguir una treballada remuntada davant el Granadilla (3-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut