Local

El Barça B mereix més contra el Valdepeñas (1-2)

El filial manté el liderat de Segona tot i la derrota, que acaba amb una ratxa de quinze partits invictes

Segona derrota de la temporada d’un Barça B que no perdia des del passat 1 d’octubre en la jornada 3 de Lliga contra l’Elx (0-3). Des d’aleshores, el filial ha sumat deu victòries i cinc empats que li han servit per consolidar-se al liderat de Segona. Una primera posició que conserva tot i la derrota d’aquest dissabte contra el Valdepeñas (1-2).

El Barça B va dominar el partit des del primer minut i va monopolitzar la possessió davant d’un rival defensiu que esperava les seves oportunitats a la contra. El porter del Valdepeñas, Gonzalo Ramos, va ser el millor del seu equip en una primera part que va acabar amb avantatge visitant gràcies a un gol de Dani Santos al minut 15 (0-1). Albert Cardona va gaudir d’una gran ocasió per empatar amb un xut de 10 metres, però una vegada més el porter Gonzalo va salvar el seu equip i els visitants van arribar al descans amb avantatge.

A la segona part va continuar el setge blaugrana davant d’un rival tancat. Cardona va enviar un xut al pal abans que Bermusell certifiqués l’empat culminant una gran jugada col·lectiva al minut 30 (1-1). El gol blaugrana feia justícia al que s’estava veient sobre la pista, però a l’equip de Xavi Closas l’alegria li va durar poc. Dani Santos va tornar a avançar el Valdepeñas al marcador en aprofitar una pèrdua de pilota blaugrana que originava un contraatac letal (1-2). Als darrers minuts el Barça B va arriscar amb el porter jugador, però entre la defensa i el porter Gonzalo van certificar la victòria del Valdepeñas.

El Barça B es manté líder amb 41 punts al final de la jornada 19. Els blaugranes sumen un punt més que l'Antequera i dos més que el Segòvia i ElPozo. La propera jornada l’equip de Xavi Closas visitarà la difícil pista del Mengíbar.

GOLS: 0-1 Dani Santos (min 15); 1-1 Roger Bermusell (min 30), 1-2 Dani Santos (min 32).