Ple de golejades al planter

Els quatre equips de futbol formatiu femení van guanyar amb claredat els seus compromisos del cap de setmana
Cap de setmana lluent al planter femení barcelonista. Els quatre equips van sumar els tres punts i ho van fer d’una manera incontestable, firmant 35 gols. A continuació repassem els partits:

FCB B – Pallejà (5-2)
Tercera victòria consecutiva d’un filial que va manar en tot moment a la Ciutat Esportiva. I això que les visitants es van avançar. Un hat-trick immediat de Claudia Pina va deixar el triomf ben encarrilat per a les blaugranes al descans. A la represa, les dianes en pròpia porta i de Laia Muñoz, que va haver de deixar el camp per lesió, van ampliar l’avantatge de les locals, que segueixen segones a quatre punts del Seagull.

Femení Manu Lanzarote – Juvenil-Cadet (2-9)
El dia abans, Pina també havia estat protagonista del conjunt que dirigeix David Forcat amb cinc gols més. La resta de la golejada la van firmar Ainhoa Marin (2), Bruna Vilamala i Viktoria Adrianova. El rival va plantar cara durant els primers 25 minuts, quan el marcador apuntava un igualat 2-3. Així, les culers mantenen el liderat amb cinc punts de marge sobre l’Espanyol.

Martorell – Infantil-Aleví (0-12)
El quadre blaugrana va superar amb contundència el cuer. En una bona actuació col·lectiva, van marcar fins a vuit jugadores: Alicia Infante (4), Natalia Muñoz (2), Valeria Trujillo, Naiara Tarifa, Ariadna Mingueza, Laura Lobo, Berta Gras i Clara Rodríguez. A falta de cinc jornades, el Barça és primer amb un punt més que el segon, amb 184 gols a favor i cap en contra.

Martinenc – Aleví – Benjamí (0-9)
També van vèncer amb solvència les benjamines. Laia Martret (4), Xènia Puigcercós (2), Emma Gálvez, Ylenia Estrella i Tatiana Pérez  van marcar al camp de l’últim classificat, al Guinardó. Quan queden cinc compromisos per acabar la Lliga, l’equip és segon a quatre punts del líder.