L’agenda del segon cap de setmana de febrer

L’agenda del segon cap de setmana de febrer

El desplaçament del FC Barcelona a Vitòria i els partits europeus de les seccions de bàsquet i handbol marquen una jornada en què tots els equips tenen compromisos

Aquest divendres, el FCB Lassa de bàsquet s’enfronta al Galatasaray en el primer dels nou partits –en clau blaugrana– del segon cap de setmana de febrer. El duel tindrà lloc al Palau Blaugrana a partir de les 21 hores i serà l’avançament del gruix d'enfrontaments que tindran lloc aquest dissabte, amb un total de set.

Al matí, el FCB Femení juga a Sant Sebastià, mentre que a la tarda es disputen els sis partits restants: el Juvenil A s’enfronta al San Francisco, i el FC Barcelona es veu les cares amb l’Alabès a partir de les 16.15 hores. El FCB Lassa d’handbol i el FCB de futbol sala juguen a la pista del Veszprem i del Gran Canària, respectivament. El Miniestadi i el Palau Blaugrana seran testimonis dels partits del Barça B –a les 18 hores– i del FCB Lassa d’hoquei –a les 20 hores.

Tancarà els actes del cap de setmana l’equip de Bartzokas, amb la visita del Manresa aquest diumenge al Palau Blaugrana a partir de les 12.30 hores. A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 10 de febrer

21.00 hores (Esport3 i Movistar Deportes): FCB Lassa – Galatasaray (bàsquet). Els blaugranes es veuen les cares amb el cuer de la fase de grups de l’Eurolliga, un Galatasaray que compta amb només sis victòries. Els homes de Bartzokas –amb vuit triomfs– afronten el partit amb la intenció de continuar en la lluita per obtenir una plaça entre els vuit millors equips d’Europa.

Dissabte, 11 de febrer

10.45 hores (GOL TV): Reial Societat – FCB Femení. Després d’una setmana sense compromís per l’aturada de la Lliga, les noies de Xavi Llorens s’enfronten a la Reial Societat amb la intenció de retallar les diferències amb el liderat de la classificació. Les blaugranes són segones a quatre punts del líder, l’Atlètic de Madrid.

16.00 hores: San Francisco – Juvenil A. El conjunt de Gabri García, després de tres victòries consecutives i líder amb dotze punts per sobre del segon classificat, es veu les cares amb el San Francisco. El conjunt balear està sent una de les sorpreses agradables del campionat i s’ha instal·lat en una còmoda vuitena posició.

16.15 hores (beIN La Liga): Alabès – FC Barcelona. Segons a un punt del liderat, els homes de Luis Enrique sumen 10 dels darrers 12 punts i acumulen 14 partits sense conèixer la derrota al campionat de Lliga. El desplaçament a Vitòria arriba tot just després de la classificació per a la quarta final consecutiva de la Copa del Rei.

17.30 hores (Esport 3): Veszprem – FCB Lassa (handbol). Tres triomfs seguits –l’últim data del passat tres de desembre– situen els culers en la primera posició del grup A de la VELUX EHF Champions, dos punts per sobre del PSG Handball. El Veszprem, tercer de grup a sis punts dels blaugranes, aspira a oprimir encara més la classificació.

18.00 hores (Barça TV i Esport3): Barça B – Mallorca B. La derrota del filial blaugrana el cap de setmana passat no va ser impediment perquè el conjunt de Gerard López conservés el liderat, beneficiat per la punxada del seu immediat perseguidor. La visita del Mallorca B al Miniestadi ha de motivar un conjunt que acumula tres jornades sense vèncer.

19.00 hores: Gran Canària – FCB Lassa (futbol sala). Els homes d’Andreu Plaza volen continuar amb la gran dinàmica de joc i resultats per conservar el liderat de la classificació. Els blaugranes han derrotat els darrers deu rivals als quals s’han enfrontat, i han adquirit un avantatge d’un punt sobre l’Inter Movistar i cinc sobre el Pozo Múrcia.

20.00 hores (Barça TV): FCB Lassa – Voltregà (hoquei patins). Els nou punts de renda que mantenen els homes de Ricard Muñoz sobre Reus i Vic no poden fer abaixar la guàrdia davant la visita del sempre perillós Voltregà. Els osonencs són cinquens a la classificació i seran els rivals dels blaugranes als quarts de final de la Copa del Rei. 

Diumenge, 12 de febrer

12.30 hores (Movistar Deportes): FCB Lassa – Manresa (bàsquet). Menys de 48 hores després del partit davant el Galatasaray, el FCB Lassa tornarà a saltar sobre el parquet del Palau Blaugrana. Quarts a la classificació, els homes de Bartzokas busquen una victòria que els permeti retallar la distància amb la primera posició –actualment a dos triomfs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut