El filial recupera el liderat

El filial recupera el liderat

Les blaugrana van sumar un valuós, treballat i ajustat triomf davant del Sabadell a la Ciutat Esportiva
El Barça B va ser l’únic equip del planter blaugrana que va jugar aquest cap de setmana. I la jornada va ser rodona per a les blaugranes. La seva victòria al Sabadell (1-0) es va combinar amb la derrota del Seagull al camp de l’Espanyol B i va retornar les noies dirigides per Zoe García al liderat.

Coneixedores del KO de les badalonines, les culers van sortir a la Ciutat Esportiva creant sensació de perill i ocasions des del principi. Es jugava en terreny arlequinat, amb les creadores de joc local connectant bé amb les tripleta atacant formada per Carla Armengol, Claudia Pina i Candela Andújar.

La recompensa a la insistència barcelonista va arribar al minut 60. La capitana Laura Martínez va veure l’espai per l’eix i va avançar fins a trobar-se i batre Sílvia, molt inspirada durant tota la matinal. De fet, va ser l’ordre defensiu i sobretot la portera el que va mantenir amb vida el Sabadell fins als instants finals, quan fins i tot va provocar un ensurt sense conseqüències al Barça.

Amb l’1-0 definiu, el Femení B sumava la cinquena victòria consecutiva i recuperava el liderat del grup tercer de la Segona Divisió a falta de sis jornades per acabar la Lliga. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut