Bartzokas: “Estem preparats mentalment per afrontar el partit davant el Milà”

Bartzokas: “Estem preparats mentalment per afrontar el partit davant el Milà”

El tècnic blaugrana i Marcus Eriksson han assegurat “competir” fins al final a l’Eurolliga abans del partit d’aquest dijous a Milà

El FCB Lassa de bàsquet torna a les pistes aquest dijous –a partir de les 20.45 hores- per enfrontar-se al Emporio Armani Milà, després de la Copa del Rei del cap de setmana passat. Georgios Bartzokas és conscient de la necessitat de victòria d’un equip que apurarà les seves opcions de classificació fins al final: “Hem de ser forts i durs al màxim competint fins al final de l’Eurolliga”, ha afirmat el tècnic del FCB Lassa. “Cada victòria és important –ha continuat-, especialment per a la nostra confiança”. Bartzokas sap que “no serà fàcil, però per a nosaltres guanyar serà molt important”, i ha definit el conjunt italià com a un equip “amb gran experiència, especialment a l’Eurolliga”. “És un equip molt fort, per això són els campions de Lliga i Copa d’Itàlia”, ha assegurat.

L’entrenador del Barça Lassa creu que els espera un “partit difícil”, però que l’equip “està preparat mentalment per afrontar el partit”. “Volem competir bé, tal com ho vam fer a la Copa, sabent que serà un partit difícil”, ha dit un Bartzokas que espera “consistència” i “concentració” per part dels seus homes: “Hem de ser molt forts jugant, ara ja estem millor mentalment i físicament”.

El tècnic grec ha confirmat la novetat a la convocatòria de Brad Oleson i ha desitjat que “torni a jugar i ens ajudi”. “S’ha entrenat amb normalitat”, ha assegurat abans de recordar els problemes que acumula l’equip amb les lesions: “No pots competir amb només sis o set jugadors, és massa difícil. Torna Oleson, però els altres encara no”. Això ha dut que els jugadors joves adquireixin un protagonisme que ningú esperava a principi de curs, especialment a la Copa del Rei de Vitòria. “Els joves van fer una gran actuació a la Copa”, ha conclòs.

Marcus Eriksson    

  • Hem d’oblidar la Copa del Rei i pensar només en el partit d’aquest dijous contra el Milà, haurem de fer un molt bon partit per guanyar.
  • Tot el que estem fent –incloent-hi els aspectes positius- no és suficient per millorar, però estem treballant dur.
  • Intento fer les coses tan bé com sigui possible –com tot l’equip- quan tinc minuts.
  • Sabem que és un moment difícil, però tenim moltes ganes de canviar la dinàmica de l’equip.
  • És un partit molt important, ja que matemàticament encara podem classificar-nos, tot i que no només depenem de nosaltres.
  • Intentarem guanyar tants partits com sigui possible; som professionals i això és el que hem intentat fer tot l’any. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut