Andressa Alves i Jenni Hermoso, baixes per a Saragossa

Andressa Alves i Jenni Hermoso, baixes per a Saragossa

La brasilera i la madrilenya tenen molèsties al turmell esquerre i a l’adductor de la cama dreta, respectivament

Segons han informat els Serveis Mèdics del Club, la jugadora Andressa Alves té molèsties al turmell esquerre. És baixa per al partit que aquest dissabte el Femení jugarà a Saragossa, i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

La ‘22’ blaugrana és fixa en els esquemes de Xavi Llorens. Ha disputat 17 dels 19 partits de Lliga, en els quals ha firmat 5 gols i 7 assistències.

Jenni tampoc hi serà

Per altra banda, segons han revelat les proves realitzades pels Serveis Mèdics del Club, la jugadora del Femení Jennifer Hermoso té molèsties a l’adductor de la cama dreta i es perdrà el proper partit de Lliga al camp del Saragossa CFF. La seva evolució en marcarà la disponibilitat de cara als següents compromisos.

Cal recordar que la davantera ja va descansar a la darrera jornada contra el Rayo. “No volem viure el mateix que l’any passat, quan a l’últim mes de competició va estar arrossegant molèsties. Només a final de temporada podem tenir una jugadora sense entrenar-se, només per als partits. Ara mateix no ens interessa. Té unes molèsties que no ens agraden, la cuidarem perquè no la perjudiquin a la llarga”, explicava el tècnic, Xavi Llorens, en finalitzar el matx.

Abans d’això, Jenni Hermoso es va perdre el partit de Lliga de Badajoz per una lesió a la mateixa zona i havia reaparegut amb un gol al camp de la Reial Societat.

La ‘10’ blaugrana és la màxima realitzadora de l’equip, amb 16 dianes en 17 partits de Lliga disputats. També és la que suma més minuts a la competició domèstica (1.394).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut