Movistar Estudiantes - FC Barcelona Lassa: Visita a un Estu en alça

Els de Bartzokas visiten una pista sempre complicada en el que serà el partit 300 d’Ante Tomic a la Lliga Endesa

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, l’Estudiantes de Madrid, un dels històrics de la competició i que està realitzant una gran temporada. I és que l’equip col·legial es troba en una còmoda 11a posició amb 8 triomfs i 12 derrotes, tres per sobre del descens. L’equip madrileny, a més, espera prop de 13.500 persones en un WiZink Center en el qual els de Salva Maldonado han aconseguit sis dels vuit triomfs aquest curs.

El rival

El Movistar Estudiantes té en l’exblaugrana Edwin Jackson el seu jugador diferencial. És el màxim anotador de la Lliga Endesa amb 22,8 punts per partit, així com el més valorat (23,1) juntament amb Ante Tomic, segon (21,4). Jackson és el referent ofensiu d’un equip en què també destaca la feina anotadora de Wilson, Jaime Fernández, Cook, Suton, Savané i Jordi Grimau, entre d’altres. Cal no oblidar tampoc el nouvingut Balvin i els joves Vicedo i Brizuela, que poden agafar ratxes anotadores.

El Barça

No podrà comptar amb Lawal, Ribas, Navarro i Doellman, mentre que Perperoglou ha entrat a la llista de Bartzokas. Els blaugranes, que arriben a Madrid després d’un important triomf a la pista de l’EA7 Emporio Armani de Milà, buscaran una victòria contra l’Estudiantes per continuar en el seu bon moment a la Lliga Endesa, en la qual ocupen la quarta posició –empatats amb el segon– i a un sol triomf del líder. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut