Victòria treballada del filial davant Narón (3-0)

El Barça B segueix líder de Segona amb dos punts d'avantatge sobre ElPozo Ciudad de Múrcia i Naturpellet Segovia

El Barça B segueix al capdavant de la taula de classificació de Segona Divisió després imposar-se al Cidade de Narón gallec en un vistós partit disputat a la Ciutat Esportiva. L'equip naronés va plantejar el partit amb una sòlida defensa i generant ocasions a la contra. I així van transcórrer els primers 30 minuts del partit, amb un Barça B que no va deixar de picar pedra fins a obtenir premi.

El Barça B va obrir la llauna en el minut 34 amb una jugada d'estratègia que va culminar Luis a la mitja volta. El 2-0 va arribar amb el Barça en superioritat numèrica per la segona targeta a Juve. El gol va ser obra de Cardona en una jugada de 4 per 3. I el tercer gol blaugrana va arribar ja en l'últim segon del partit amb el Narón arriscant amb porter-jugador. El seu autor va ser Oriol Miquel. Amb la victòria, el Barça B segueix líder una jornada més conservant els dos punts d'avantatge sobre ElPozo Ciudad de Múrcia i Naturpellet Segovia.