El Barça cau a Santander davant d’un Senor Independiente més efectiu (23-14)

Els blaugranes desaprofiten diverses opcions per posar-se per davant en el marcador al primer temps i acaben sense puntuar

Derrota del Barça a Santander en el partit corresponent a la dissetena jornada de Lliga. Els blaugranes, que han tingut diverses opcions al llarg del matx per dominar el marcador, han acabat cedint per un ajustat 23 a 14 davant d’un Senor molt conservador.

Un Barça amb moltes opcions però sense aprofitar-les

El FC Barcelona ha disposat als primers minuts de moltes opcions per avançar-se al marcador. De fet, al llarg de tota la primera meitat els catalans han estat jugant de tu a tu al Senor Independiente Rugby.

Per contrarestar la dura defensa del Barça, el Senor Independiente ha optat per buscar el xut a pals sempre que ha tingut l’oportunitat de fer-ho. Al primer temps ho ha fet fins a tres vegades, als minuts 14, 30 i 35, i el marcador reflectia un 9-0 al descans.

El Barça ha tingut opcions fins al final

A la represa, els locals s’han distanciat en el marcador d’entrada amb un assaig (16-0). El Barça ha reaccionat amb una marca de Joan Losada (16-7), però un segon assaig local ha enterrat totes les opcions blaugrana (23-7). Als darrers instants un nou assaig de Pol Pla ha deixat el marcador en el definitiu 23-14.

Lluny de les posicions de descens

Tot i la derrota contra el Senor Independiente Rugby, el Barça es manté lluny de les posicions de descens. Els catalans es mantenen novens a la classificació amb 19 punts, 4 per sobre del descens. La pròxima jornada el FC Barcelona visitarà al VRAC Quesos Entrepinares.