Saragossa CFF – Barça Femení (prèvia): Punts de pressió

Saragossa CFF – Barça Femení (prèvia): Punts de pressió

16 hores, Gol: Les blaugranes visiten un escenari exigent amb l’objectiu de pressionar el líder

En una setmana marcada per la nominació de cinc jugadores entres les 55 candidates a l’onze FIFPro i per algunes baixes mèdiques de pes, torna a rodar la pilota. Ho fa al sempre complicat camp del Saragossa. El Barça Femení hi continuarà la seva persecució al líder, l’Atlètic de Madrid, que visitarà Huelva diumenge. Les matalasseres tenen quatre punts més.

Torna Bárbara

Les blaugranes mantenen una bona línia després de vèncer la Reial Societat (0-3) i el Rayo Vallecano (3-0). En aquesta ocasió, el tècnic Xavi Llorens tindrà les baixes de Jenni Hermoso, Andressa Alves i Line Røddik. Per decisió tècnica, tampoc hi seran Ane Bergara i Sandra Hernández. En canvi, Bárbara Latorre rebia l’alta mèdica i tornava a una convocatòria després de perdre’s tres partits per lesió.

El Saragossa, per la seva banda, és dotzè però amb un confortable coixí de vuit punts per sobre de les posicions de descens. Les aragoneses s’han fet fortes a casa, on han esgarrapat punts a l’Atlètic de Madrid i al Llevant, per exemple.

Les declaracions de Xavi Llorens

“És un orgull tenir cinc jugadores a la llista FIFPro, és senyal que tenim bones jugadores. Entra dins la fase de creixement, és molt important per a les jugadores, per al Barça i per al futbol femení estatal”.

“És un partit difícil, a la primera volta ja ens va costar moltíssim. L’entrenador sempre ens prepara alguna sorpresa i té el seu equip supermotivat en un escenari que els dóna avantatge. Tenim la il·lusió de fer un bon partit i continuar lluitant per la Lliga; les expectatives sempre són positives”.

“Hem de ser ofensivament molt verticals, amb paciència en els metres finals. Hem de fer un partit com el dia del Rayo. Ens falten jugadores importants, però les que tenim esperant tenen un gran nivell i ho faran bé”.

“Se’n van deu jugadores deu dies i només en tindrem un per preparar el següent partit, mentre que el rival tindrà dues setmanes. És el preu de tenir tantes bones jugadores. Com gestionarà els minuts de l’Algarve Cup és una qüestió del seleccionador”.

“Vull les jugadores contentes, agraïdes al que fem, però la meva prioritat és el Barça. Jenni Hermoso ha d’arribar al màxim al juny, ens interessa que sigui feliç. Parlo moltíssim amb ella i la seva il·lusió és donar el màxim amb nosaltres i, paral·lelament, amb la selecció. Està tot parlat entre serveis mèdics i amb la Federació, i està tot clar”.

Les declaracions de Marta Torrejón

“Va ser una gran sorpresa. Tinc clar que, tot i ser una nominació individual, aquestes coses no passarien si estigués en un altre lloc i en un altre equip. És un reconeixement a l’equip i a les companyes. Estic molt agraïda”.

“Tenim totes les garanties, ens estem entrenant molt bé i venim d’un molt bon partit. Anem a totes. Sabem que és un rival que ens sol costar, al Mini no vam marcar fins als últims minuts. Com més aviat fem el primer, millor”.

“Ens preocupem de nosaltres mateixes. Tenim clar que estem a quatre punts i que l’Atlètic té l’avantatge. Nosaltres hem de fer la nostra feina, sentir-nos bé en el nostre joc”.

“Estem acostumades a les aturades. No hi ha problema. Quan tornem de la selecció ens reunim per preparar els partits de Lliga, que és per al que realment estem aquí”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut