Andreu Plaza: “La intenció és convocar Bateria”

Andreu Plaza: “La intenció és convocar Bateria”

El jugador ja s’ha entrenat amb el grup i Andreu Plaza desvela que té la intenció d’incloure’l a la llista per al partit de demà contra el Ríos Renovables Saragossa (21.15 h Palau Blaugrana)

Bones notícies per al Barça Lassa de futbol sala. Gairebé quatre mesos després de l’últim partit que va disputar, el 30 d’octubre passat al Palau contra el Gran Canària, Bateria ja s’entrena amb el grup i està a punt per tornar a les pistes. Andreu Plaza ha desvelat que té la intenció convocar-lo per al partit de demà contra el Ríos Renovables Saragossa. “Que ningú s’esperi veure Bateria 25 minuts a la pista, tot just comença a entrenar-se amb el grup i per a ell veure’s a la llista seria un estímul moral molt important, jugui o no jugui”, ha dit Plaza. Bateria només ha disputat dos partits de Lliga fins ara aquesta temporada: el ja citat contra el Gran Canària i el dia del debut a la pista del Peníscola.

També està previst que torni a l’equip Aicardo, ja recuperat d’unes molèsties musculars a l’abductor. “L’equip arriba bé al partit contra el Saragossa, estem recuperant efectius i sensacions”, ha dit Plaza. “El Saragossa és un equip diferent de la resta perquè defensa en zona, i ja vam tenir molts problemes a la seva pista”, ha advertit el tècnic. “Ells són un equip incòmode i si volem guanyar haurem de dominar, portar la iniciativa, atacar i fer bé la pressió alta”, ha argumentat Andreu Plaza.

A la prèvia del partit contra el Saragossa també ha parlat Dyego Zuffo. El jugador, que ha marcat en els darrers quatre duels i ja acumula 13 gols i 11 assistències a la Lliga, es troba en el millor moment des de la seva arribada al Club ara fa tres anys. “Em sento molt bé i amb confiança, però crec que encara he de millorar en molts aspectes”, ha reconegut Dyego. Sobre el partit d’aquest divendres, el brasiler adverteix: “El Saragossa és un equip que defensa molt bé i la clau serà atacar bé la zona”. “Ara mateix tot l’equip estem en una línia molt bona i toca mantenir el nivell”, ha dit Dyego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut