El FC Barcelona és l’equip de les principals lligues europees amb més gols de falta

El FC Barcelona és l’equip de les principals lligues europees amb més gols de falta

Amb la que va fer Messi contra l’Athletic Club, els de Luis Enrique en sumen sis i superen la Juventus i el Mònaco

Nou partit del FC Barcelona, i nou gol de falta de Leo Messi, aquest cop contra l’Athletic Club a la Lliga. L’argentí, que partit rere partit demostra tenir un guant a la cama, segueix sumant gols en aquest inici de 2017. De moment, ja en porta 4 de falta, que se sumen al de Neymar Jr i al de Suárez en aquesta temporada 2016/17. En total, doncs, els de Luis Enrique han transformat un total de sis gols de falta i es converteixen en l’equip de les principals Lligues Europees que han aconseguit transformar més dianes d’aquesta manera. Els segueixen la Juventus i el Mònaco, amb 5.

A més, però, el duel entre l’Athletic Club i el FC Barcelona va deixar les següents dades destacades:

  • En aquests primers dos mesos del 2017, Leo Messi ja ha fet 4 gols de falta. Tres d’ells contra l’Athletic Club –un a l’anada dels vuitens de la Copa, un a la tornada i un altre a la Lliga-. De fet, 5 dels últims 7 gols que ha marcat Messi contra Gorka Iraizoz han estat de falta.
  • L’argentí, amb 27 gols de falta amb el FC Barcelona, supera Ronald Koeman com el blaugrana que més dianes ha transformat d’aquesta manera. 
  • Messi, amb 16 gols a la Lliga, atrapa Luis Suárez al capdavant de la classificació i se situa Pitxitxi de la Lliga.
  • El Barça suma 13 triomfs consecutius a la Lliga al Camp Nou contra l’Athletic Club, una ratxa històrica. De fet, dels darrers 21 partits oficials a Barcelona contra l’equip basc, els blaugrana sumen 4 empats i 17 victòries. És a dir, l’Athletic Club no aconsegueix guanyar a l’Estadi des del novembre del 2011 (1-2).
  • Després de marcar a la Copa del Rei contra l’Hércules, Paco Alcácer s’ha estrenat a la Lliga amb el seu primer gol amb la samarreta del Barça, després d’una assistència de Neymar Jr. Una diana que va obrir el marcador.
  • Aleix Vidal, amb el seu segon gol oficial amb la samarreta del Barça, va marcar la diana número 100 del Barça en els 36 partits oficials que s’han jugat aquesta temporada en totes les competicions.
  • André Gomes va ser el jugador del partit que va fer més passades bones, amb un total de 55. De fet, només cinc van ser dolentes. 
  • Neymar Jr, amb 15, és el jugador d’un club de la Lliga que porta més assistències en totes les competicions. El segueixen Toni Kroos, amb 12, i Leo Messi, amb 10.
  • Amb 8, el brasiler ha estat el jugador que ha fet més regats bons. El següent va ser Arda, amb 4. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut