FC Barcelona Lassa – Bodegas Juan Gil Jumilla: Suficient per continuar la ratxa (6-1)

Els blaugranes segueixen superant les baixes i sumen al Palau la desena victòria consecutiva gràcies als gols de Joselito, Dyego, Roger (2), Ferrao i Tolrà

El Barça Lassa segueix amb pas ferm a la Lliga, i aquest divendres ha sumat la desena victòria consecutiva contra el Jumilla. Al Palau Blaugrana, els homes d’Andreu Plaza han mostrat el seu recolzament a Rómulooperat de la lesió al genoll- i han golejat (6-1) l’últim classificat per mantenir el liderat en solitari després de dues setmanes sense competició. En un partit poc brillant, els blaugranes han imposat la seva qualitat i els gols de Joselito, Dyego, Roger Serrano (2), Ferrao i Tolrà han servit per sumar tres punts més.

Des que la pilota ha començat a rodar, el Barça Lassa s’ha instal·lat a la frontal de l’àrea del Jumilla. I d’allà quasi no es mouria durant tota la primera part. Amb combinacions ràpides, els culers dominaven amb claredat, i ben aviat han inaugurat el marcador gràcies a una diana de Joselito. La velocitat d’un i altre equip era molt diferent, i pocs minuts després Dyego ha ampliat distàncies amb un bon gol.

Sense patir en defensa, el Barça Lassa no ha abaixat el pistó. Paco Sedano no ha hagut d’intervenir més enllà d’alguna arribada sense força dels murcians. A l’altra porteria, les ocasions seguien arribant. Tolrà, amb un fort xut, ha estavellat la pilota al travesser. Davant les baixes, Andreu Plaza ha donat minuts al jove Xavi Cols, incorporat al primer equip recentment.

Recuperació del control i gols

Amb velocitat en la circulació, els blaugranes han seguit arribant amb facilitat a la porteria rival, i només les aturades de Thiago Soares han evitat un marcador més ampli al descans. A la represa l’escenari ha canviat. El Jumilla ha sortit amb una altra actitud, més valent, i ha dificultat més el joc blaugrana. Les seves accions ofensives, igualment, eren comptades, però tot i així ha aconseguit retallar distàncies. Ho ha fet amb una jugada individual de Fernández. Amb el 2-1 el Barça Lassa s’ha reactivitat i ha tornat a manar.

La diferència era mínima, i els d’Andreu Plaza han buscat el gol que retornés la tranquil·litat. Batista ho ha provat, però s’ha trobat amb l’aturada de Rafa Luque, porter visitant a la segona part. Amb menys espais que al primer temps, el Barça ha buscat el gol fins que l’ha trobat. Roger Serrano, en el minut 28, ha marcat el 3-1 des de dins de l’àrea. Els culers ja havien recuperat el control del matx, i Ferrao s’ha encarregat de traslladar-ho al marcador amb el quart gol.

Amb 4-1, Jumilla ha optat pel porter-jugador amb més de quatre minuts per davant. El Barça ho ha defensat bé, i Tolrà i Roger han aprofitat la situació per marcar des del seu propi camp el cinquè i sisè, respectivament. Així s’ha confirmat la desena victòria consecutiva d’un Barça Lassa que ja suma 46 punts i es manté ferm al capdavant de la LNFS. Un triomf que els companys han dedicat, de nou, a Rómulo.