Luis Enrique: “Hem de ser efectius a la Lliga”

Luis Enrique: “Hem de ser efectius a la Lliga”

El tècnic asturià ha destacat la dificultat del partit contra l'Athletic, i ha assegurat que “convé pressionar al màxim per poder guanyar punts”

El FC Barcelona rebrà la visita de l’Athletic Club (dissabte, 16.15 h), en el partit corresponent a la 21a jornada de Lliga. Un duel on els blaugrana intentaran vèncer per pressionar al líder de la competició, el Reial Madrid, per tal de tenir opcions de disputar el campionat lliguer. El tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, ha destacat la dificultat del matx, assegurant que “serà un partit complicat, com sempre contra l’Athletic i haurem d’estar molt atents”. “Hem de ser efectius a la Lliga i pressionar al màxim”, ha afegit.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • "Difícilment ens podrem sorprendre si tots dos som fidels als nostres estils. Serà un partit difícil com sempre contra l'Athletic, tant a casa com a fora, per la idea que tenen de pressió alta. Partit complicat en què s’ha d’estar molt atent"
  • "Sergio Busquets, Iniesta i Digne, en principi s'han incorporat amb el grup. Falta la decisió dels metges i el mateix estat dels jugadors, però és una gran notícia per a tots poder recuperar jugadors"
  • "Visc per i per al que fa l'equip, juguem cada tres dies. Implica un gran nivell d'exigència física també per als meus jugadors, només tenim dos dies de recuperació. Però això és el que ens toca si volem seguir vius en totes les competicions”
  • "És una evidència que els meus jugadors són dels que més faltes reben, i curiosament són dels més sancionats"
  • "Sempre, en tots els partits, hi ha diferents fases, en funció del que va succeint. En el futbol d'alta competició i màxim nivell, sempre hi haurà moments en què el rival et posa en dificultats"
  • "La Lliga és la competició de la regularitat i no és la més efectiva en què hem estat. Convé estrènyer al màxim per poder guanyar punts, sempre mitjançant la nostra idea futbolística i la de ser superiors al rival. Però si algú s'anima a vaticinar que no guanyarem la Lliga, que pensi en les dues últimes temporades"
  • "La filosofia que tenim al Club la conec a la perfecció, és la que més m'agrada, amb la que més gaudeixen els jugadors. És important guanyar, però com guanyes és la clau"
  • "Hi ha equips que replegant ens donen problemes i pressionant també. Depèn de molts més factors, però l'Athletic ens pressionarà a dalt"
  • "M'alegro molt per Yeray, que pugui tornar a les convocatòries. Per ell, la seva afició i la seva família"
  • "Els meus jugadors han hagut de lidiar amb molts temes aquesta temporada, han tingut un control bestial sobre el terreny de joc a moltes pulsacions"
  • "Leo Messi ens pot ajudar en moltes fases del joc, encara que a mi m'agrada tenir-lo a prop de la porteria, que encara pot ser més determinant. Però si necessitem que baixi al centre del camp, ho pot fer a la perfecció"
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut