Així ha estat el viatge del Barça a Madrid

Així ha estat el viatge del Barça a Madrid

El conjunt blaugrana s'ha desplaçat a la capital per enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid en el partit d’anada de les semifinals de Copa

El FC Barcelona ha viatjat a Madrid per disputar el partit d'aquest dimecres (21h). L’expedició blaugrana ha sortit de l’Aeroport del Prat aquest matí al voltant de les 11.20 hores en direcció a la capital espanyola, i ha aterrat a les 12.10 hores per enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid en el duel corresponent a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei.

Una expedició que ha estat encapçalada pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, juntament amb el vicepresident Jordi Mestre i els membres de la Junta Directiva Silvio Elías i Oriol Tomàs.

Per aquest partit Luis Enrique ha convocat un total de 18 jugadors, entre els quals hi destaca el retorn de Rafinha, que entra en el lloc de Lucas Digne, amb molèsties al genoll esquerre. Els blaugrana, vigents campions de la competició, intentaran treure un bon resultat del Calderón per afrontar la setmana vinent la tornada al Camp Nou i poder accedir a la final.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut