Torna l’activitat amb el Leganés a la ment

Torna l’activitat amb el Leganés a la ment

El Barça, després d’un dia de descans, ha tornat a entrenar-se a la Ciutat Esportiva per començar a preparar la visita del conjunt madrileny

El primer equip del FC Barcelona ha tornat als entrenaments aquest divendres al matí per començar a preparar el proper partit de Lliga. Els blaugranes giren full a l’ensopegada a la Lliga de Campions i se centren ja en el duel d’aquest diumenge (20.45 hores) al Camp Nou contra el Leganés. Després d’un dia de descans, la plantilla ha tornat a l’activitat aquest divendres amb una sessió matinal que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip, a més de Kaptoum, del Barça B.

Luis Enrique ha dirigit un entrenament marcat pel sol i la bona temperatura al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. A més, durant la sessió s’ha pogut veure Arda Turan exercitant-se sobre la gespa. Cal recordar que el turc es recupera d’una sobrecàrrega a l’adductor de la cama dreta. A més, l'equip ha rebut la visita de l'exblaugrana José Manuel Pinto, qui va defensar la porteria culer entre els anys 2008 i 2014. 

L’equip prepara la visita del Leganés, que ha de servir per recuperar sensacions i per mantenir la bona línia que duu l’equip a la Lliga. I és que els blaugranes acumulen 15 partits seguits sense perdre a la competició domèstica.

El Barça tornarà a entrenar-se aquest dissabte a la Ciutat Esportiva, en la que serà l’última sessió prèvia a la primera visita del Leganés al Camp Nou com a equip de Primera Divisió. Després, Luis Enrique parlarà en sala de premsa per als mitjans informatius.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut