Local

Els 18 convocats per rebre el Leganés

Luis Enrique no podrà comptar amb el sancionat Sergio Busquets, ni tampoc amb les lesionats Arda, Mascherano i Aleix Vidal i Masip, per decisió tècnica; Aleñá, del filial, completa la llista

El FC Barcelona afronta aquest diumenge la visita del Leganés al Camp Nou (20.45 hores, Canal + Partidazo). Els blaugranes busquen un triomf per continuar a la segona plaça de la Lliga i no perdre pistonada davant el líder. I és que el Barça està obligat a guanyar per seguir tenint opcions de conquerir el campionat domèstic.

Per a aquest partit, Luis Enrique no podrà comptar amb el sancionat Sergio Busquets –acumulació de targetes–, amb els lesionats Arda, Mascherano i Aleix Vidal –de llarga durada– ni tampoc amb el descartat Jordi Masip. Carles Aleñá, del Barça B, completa la convocatòria.

D’aquesta manera, la llista completa és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Mathieu i Aleñá (28).

Més notícies aquí