Ronaldinho: “Amb l’arribada del Barça, la Xina evolucionarà més”

Ronaldinho: “Amb l’arribada del Barça, la Xina evolucionarà més”

El brasiler, com a ambaixador del Club, ha estat a l’oficina de Hong Kong i ha parlat sobre la presencia del FC Barcelona al continent asiàtic

Ronaldinho participa en el viatge institucional a la Xina en qualitat de nou ambaixador del FC Barcelona, i abans de la seva arribada a Hainan ha fet una escala prèvia a Hong Kong, on ha visitat les oficines del FC Barcelona a Queen’s Road Central, al bell mig del districte financer de l’illa xinesa. Aquesta és la primera oficina que el Club va obrir l’any 2013 per iniciar l’estratègia de globalització comercial que ha continuat amb l’obertura de l’oficina de Nova York al setembre passat, on precisament Ronaldinho va ser l’encarregat d’escenificar la inauguració amb un xut que ja ha passat a la història culer.

Durant la visita, el brasiler ha parlat sobre la presència blaugrana al continent asiàtic: “Fa anys que vinc a l’Àsia i a la Xina, i cada any que passa es veu que s’està evolucionant molt. Amb l’arribada d’aquests professionals del Barça segur que ho faran encara més”. En aquest sentit, Ronaldinho ha afegit: “Tots sabem que a Barcelona es treballa molt bé amb els nens. Professionals de molt alt nivell estan venint a treballar aquí, i crec que ajudaran moltíssim. El futbol xinès n’aprendrà molt”.

Per últim, l’exfutbolista del Barça ha parlat del moment que viu l’equip: “El Barça continua amb els millors jugadors del món. Han tingut una mica de mala sort a les competicions. Crec que d’aquí a poc tot tornarà a la normalitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut