FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Derrota al Palau a l'OK Lliga 22 partits després (2-3)

FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Derrota al Palau a l'OK Lliga 22 partits després (2-3)

Un gol de Gerard Teixidó a dos minuts per al final fa que els de Ricard Muñoz trenquin la ratxa de 21 triomfs consecutius com a locals a la competició domèstica, precisament contra l’últim equip que es va endur el triomf

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins veu frenada la seva ratxa al Palau. I és que els de Ricard Muñoz, que acumulaven 21 partits sense perdre al Palau a l'OK Lliga, han perdut contra el Voltregà, precisament pel mateix resultat (2-3) i contra l’últim rival que els havia guanyat a casa a la competició domèstica, el 13 d’octubre del 2015. Aquest cop, un gol de Gerard Teixidó a falta de dos minuts per al final ha fet que els tres punts volessin del Palau, en un partit en què no han pogut participar ni Pablo Álvarez ni Lucas Ordoñez, referents ofensius de l'equip.

El primer no ha estat convocat per precaució, per unes molèsties a la cama esquerra. Per la seva part, Ordoñez tampoc no ha pogut jugar, en aquest cas per unes molèsties a la cama dreta. Però, malgrat el resultat, la bona notícia és que els blaugranes continuen liderant la classificació de l’OK Lliga, amb sis punts de marge respecte del segon.

Dificultats per avançar

Ha estat un duel travat, i des del primer moment les defenses han tingut el seu paper destacat, especialment després que el Voltregà s’avancés amb un gol de Dani Rodríguez (0-1, min 10) i empatés el duel amb un altre d’Ignacio Alabart (2-2, min 35). Des de l’inici, però, els de Ricard Muñoz han intentat superar Càndid Ballart, primer per trobar l’empat, després per avançar-se i, finalment, per intentar guanyar, però han tingut problemes per crear perill. I, quan ho han fet, el porter del Voltregà s’ha fet gran.

Primer, i abans del 0-1, Marc Gual i Sergi Panadero ja han posat a prova els seus reflexos, però les més clares han arribat després del primer gol dels visitants. El debutant a l’OK Lliga Marc Palazón ho ha intentat, després de caçar un refús d’Edu Lamas, però la bola no ha arribat a bon port  (min 19) davant un Ballart que, a més, ha aturat un penal a Barroso (min 22).

També amb el 0-1 ha estat a tocar del gol Panadero, en un contracop que s’ha estavellat contra el pal (min 20). Finalment, però, ha estat Matías Pascual l’autor del buscat empat, en una fantàstica acció de l’argentí (1-1, min 23)

Es capgira el marcador, però torna l’empat

No havia passat gaire temps a la represa quan Sergi Panadero ha fet el 2-1, el gol que ha capgirat momentàniament el marcador al Palau Blaugrana (2-1, min 29). Un avantatge blaugrana, però, que no s’ha pogut mantenir. I és que, en un contraatac col·lectiu del Voltregà, Ignacio Alabart, un dels més actius de l’equip de Francesc Linares, ha enviat la bola al fons de la porteria per tornar a posar l’empat (2-2, min 35).

Amb aquest nou resultat al marcador, el Barça Lassa ha buscat el tercer, però no ha tingut encert. Marc Gual ha tingut el gol a tocar, primer en un penal a favor que ha tornat a aturar Ballart (min 35), i posteriorment en una bona jugada en què tampoc no ha pogut superar el porter visitant (min 41).   

El Voltregà s’enduu el premi

Amb el Barça buscant el tercer, el Voltregà també ha tingut ocasions, la majoria a través de l’estic d’Ignacio Alabart, jugador cedit pel conjunt blaugrana. En aquestes ocasions, però, ha estat el torn del Pop Egurrola, que ha guanyat la partida. No ha pogut fer res, però, en una jugada del Voltregà que ha acabat amb el gol final de Gerard Teixidó (3-2, min 48). Una acció que ha acabat per certificar la derrota del Barça Lassa. Així doncs, finalment no ha estat possible i la ratxa dels de Ricard Muñoz al Palau a l'OK Lliga es queda en 21 triomfs consecutius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut