Local

Així ha estat el viatge del Barça a París

L’expedició blaugrana ha viatjat a la capital francesa per disputar l’anada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG

El FC Barcelona ja és a París. Els blaugranes han viatjat a la capital francesa per disputar l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el París Saint-Germain. L’expedició culer ha sortit des de l’aeroport del Prat al voltant de les 10.50 hores i ha arribat a les 12.10 hores. Els homes de Luis Enrique descansaran a l’hotel fins a l’entrenament de la tarda al Parc dels Prínceps.

Els blaugranes disputaran el primer enfrontament de la fase del KO de la Champions davant un PSG que ja acostuma a ser un rival habitual dels culers a Europa en els darrers anys. El balanç és força favorable al FC Barcelona, amb 3 triomfs, dos empats i només una derrota.

Una expedició que ha estat encapçalada pel vicepresident Jordi Mestre i pels membres de la Junta Directiva Jordi Moix, Javier Bordas, Silvio Elías, Josep Ramón Vidal-Abarca i Oriol Tomàs. A més, recordem que Luis Enrique s’ha endut 21 jugadors a París, on destaquen les novetats de Rafinha, Piqué, Masip, Nili i Aleñá. El tècnic asturià n'haurà de descartar tres abans del partit per tancar la convocatòria definitiva de 18 futbolistes.

Més notícies aquí