Servei d’Atenció Integral a l’Esportista

Servei d’Atenció Integral a l’Esportista

L’educació emocional, l’acció educativa, l’acció tutorial i el serveis d’atenció psicològica, a la família i l’entorn de l’esportista i en la retirada de l’esportista professional, els sis pilars bàsics
  • Educació emocional: Formem tots els esportistes i entrenadors en les competències emocionals i pel benestar, i els entrenem en les habilitats socials i personals per tal d’acompanyar-los en el seu creixement esportiu, humà i d’autoconeixement.
  • Acció Educativa: Posem a l’abast de l’esportista tota una sèrie de professionals, mestres i psicopedagogs per ajudar-lo a fer compatible l’esport amb els estudis.
  • Acció Tutorial: Acompanyem integralment els esportistes des de la seva arribada al Club fins al dia en què marxen o es retiren.
  • Servei Atenció Psicològica: S’acompanya l’esportista davant necessitats individuals que es puguin donar al llarg de la temporada. Aquest servei pot ser sol·licitat per la família, l’entrenador, els Serveis Mèdics o el tutor.
  • Servei Atenció a la Família i l’Entorn de l’Esportista: Oferim eines i recursos per a l’educació dels seus fills en un entorn esportiu i competitiu com és el FCB.
  • Servei d’Orientació en la Retirada de l’Esportista Professional: Treballem conjuntament amb l’esportista abans, durant i després de la retirada perquè sigui una transició estable i per a la qual se senti preparat.
33896578.jpg
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut