Festa d'homenatge a Chema Corbella

Festa d'homenatge a Chema Corbella

La Penya Barcelonista Coma-ruga’95 reuneix unes 250 persones en un acte de reconeixement a l'històric i popular encarregat de material del FC Barcelona

Chema Corbella, carismàtic encarregat de material del primer equip del FC Barcelona durant més de 30 anys, va ser el protagonista de l’homenatge que li va organitzar el divendres 24 de març la Penya Barcelonista Coma-ruga’95, que presideix el patró de la Fundació del FC Barcelona Josep Maldonado.

L’acte va ser una gran trobada d’amics de l’exencarregat de material blaugrana, que va reunir 250 persones vinculades a Chema Corbella, al moviment penyístic i al Barça, entre les quals es trobaven el directiu responsable de les penyes barcelonistes, Pau Vilanova, el segon entrenador del primer equip, Juan Carlos Unzué, els exjugadors Salvador Sadurní, Steve Archibald, Juan Carlos Pérez Rojo i Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), els pares dels jugadors Xavi i Bartra, l’històric fisioterapeuta Jaume Langa, el popular Avi del Barça, Joan Casals, o els presidents de diferents Federacions de penyes barcelonistes, entre d’altres amics que no es van voler perdre aquest reconeixement a l'apreciat Chema Corbella.

L’homenatge va tenir lloc en el transcurs d’un sopar al restaurant Xaloquell de Sant Salvador (el Vendrell), i va començar amb el visionat d’un vídeo amb un recull d’imatges de Chema Corbella, on no hi van faltar les salutacions dels jugadors Xavi, Víctor Valdés, Marc Bartra o el propi Leo Messi.

Josep Maldonado, Ramon Alfonseda i Pau Vilanova van ser els encarregats de dirigir unes paraules a tots els assistents, on van coincidir a destacar la figura de Corbella i la gran tasca efectuada en l’atenció a tots jugadors del FC Barcelona durant els seus anys de servei al Club.

Pau Vilanova va agrair, en nom del Barça i del moviment penyístic, a Josep Maldonado i a la penya Coma-ruga l’organització de l’acte i va destacar que “l’equip del FC Barcelona el formen els jugadors i els tècnics, però també aquelles persones que estan pendents de les seves necessitats, com l’equip mèdic, els cuidadors o els encarregats de material. Aquest reconeixement al Chema Corbella és del tot merescut i ens permet poder agrair-li la feina que sempre ha fet per cuidar, molt ben cuidats, els nostres jugadors”.

Per la seva part, Chema Corbella va agrair l’organització de l’acte i la presència de tots els assistents, i va destacar la seva satisfacció per haver pogut treballar amb el primer equip del Barça durant 33 temporades. “El FC Barcelona és immens –va manifestar Corbella-, però el vestidor és petit i un dels meus objectius ha estat que dins les quatre parets del vestidor, el jugador es trobés a gust, com a casa seva. Al vestidor és primordial mantenir la calma i jo sempre he intentat comportar-me com un amic i un company més amb tots els jugadors”.

Per acabar, els representants del Club, de l’ABJ i de les penyes assistents van fer lliurament a Chema Corbella de diferents obsequis com a record d’aquest multitudinari i emotiu homenatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut