FC Barcelona Lassa – Igualada Calaf Grup: La força del campió ha de continuar a l’OK Lliga

FC Barcelona Lassa – Igualada Calaf Grup: La força del campió ha de continuar a l’OK Lliga

L’equip de Ricard Muñoz, flamant vencedor de la Copa del Rei, torna al Palau Blaugrana per “rendir al màxim nivell” contra els arlequinats

La consecució de la Copa del Rei d’Alcobendas ha estat el premi al treball de tot l’equip, que va demostrar el seu caràcter guanyador davant el Voltregà, el Liceo i el Reus. Ara, després de celebrar el títol, toca tornar a centrar-se en l’OK Lliga. I el primer rival serà un Igualada que, segons paraules de Ricard Muñoz, “vindrà amb la intenció de fer-ho al millor possible”.

Ha estat una setmana atípica per al Barça Lassa, ja que els jugadors van descansar dilluns i dimarts després del desgast de la Copa. Tot i això, el tècnic blaugrana ha destacat que “l’equip rendirà al màxim nivell”. Abans del duel contra l’Igualada (16.15 h, Barça TV) al Palau Blaugrana, l’equip oferirà la Copa a l’afició del Palau i, posteriorment, també mostrarà el trofeu al Camp Nou abans del Barça – Celta (20.45 h). “És un orgull compartir aquest títol amb tota la gent que vingui al Palau i el Camp Nou. Treballem per intentar donar alegries als socis i aficionats”, ha expressat Muñoz. La Copa també estarà exposada, a partir de les 14.15 h, a l’exterior del Palau, i els aficionats podran fotografiar-s'hi.

El conjunt barcelonista, que va superar el Caldes (1-3) en l’últim matx de la competició regular, afronta la 20a jornada amb sis punts de marge sobre el Reus i el Vic. “No ens podem despistar”, ha comentat Pablo Álvarez davant els mitjans  de comunicació, i ha destacat que “guanyar la Copa et dóna un plus de confiança”, però que ara “s’ha d’apartar”. Segons l’argentí, el partit contra l’Igualada “serà molt difícil” perquè és un equip que “té una defensa tancada i bons jugadors en atac”. Els de Ferran López són onzens a la classificació i acumulen dues derrotes seguides davant el Reus (6-2) i el Vic (1-3). El seu màxim golejador és el veterà argentí Emanuel Garcia (17 dianes). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut