Gaudeix d’un dissabte en clau blaugrana

Gaudeix d’un dissabte en clau blaugrana

El primer cap de setmana de març destaca pels tres partits consecutius que es disputaran a les instal·lacions del Camp Nou aquest dissabte

L’agenda del cap de setmana està marcada per aquest dissabte a la tarda, on l’afició culer podrà gaudir de tres partits d’alt nivell de manera consecutiva. Abans, però, el FCB Lassa de bàsquet –aquest divendres, al Palau Blaugrana- es veu les cares amb el CSKA de Moscou en el primer dels vuit partits –a excepció del FCB Femení, tots els equips tenen compromisos- que es portaran a terme en els propers tres dies en clau blaugrana.  

Aquest dissabte, el Juvenil A i el FCB Lassa de futbol sala es desplacen a Mallorca i Múrcia –respectivament- abans del triple compromís a les instal·lacions del Camp Nou: a les 16.15 hores, el FCB Lassa d’hoquei es veu les cares amb l’Igualada al Palau Blaugrana; a les 18.00 hores, el Barça B s’enfronta a l’Atlètic Llevant al Miniestadi i a les 20.45 hores, el FC Barcelona juga davant el Celta de Vigo al Camp Nou.

Tancaran l’agenda, aquest diumenge, el FCB Lassa de bàsquet –novament, al Palau Blaugrana- i el FCB Lassa d’handbol, que viatja a Alemanya per enfrontar-se al Kiel. A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 3 de març

21.00 hores: FCB Lassa – CSKA (bàsquet). La victòria a Milà i les bones sensacions obtingudes durant els darrers partits, són dos dels factors clau per afrontar la visita del CSKA al Palau Blaugrana. Bartzokas i els seus homes lluitaran per apurar totes les opcions de classificació en aquesta recta final de l’Eurolliga.  

Dissabte, 4 de març

12.00 hores: Mallorca – Juvenil A. Enmig de les eliminatòries davant el Borussia Dortmund i el Porto a la Youth League, els blaugranes es desplacen a Mallorca per veure’s les cares amb el quart classificat de la Divisió d’Honor Juvenil. El conjunt de Gabri Garcia és el líder de la categoria, amb nou punts d’avantatge respecte a l’Espanyol.

13.15 hores: El Pozo Múrcia – FCB Lassa (futbol sala). Després de l’empat al Palau contra el Saragossa (3-3), els homes d’Andreu Plaza s’enfronten al tercer classificat en un dels partits de la jornada. Els blaugranes, a tres punts de l’Inter Movistar en la lluita per la primera posició, no perden a domicili –a la Lliga- des de la primera jornada.

16.15 hores: FCB Lassa – Igualada (hoquei patins). La Copa del Rei serà una de les grans atraccions del partit d’aquest dissabte entre els dos equips. Els blaugranes oferiran el trofeu obtingut la setmana passada a l’afició, abans d’intentar mantenir l’avantatge de sis punts –respecte al Reus i el Vic- a la primera posició de l’OK Lliga.

18.00 hores: Barça B – Atlètic Llevant. El filial de Gerard López buscarà seguir amb la bona dinàmica de les darreres jornades, on ha obtingut tres victòries de manera consecutiva. Líders de la categoria amb un punt d’avantatge respecte a l’Alcoià, els culers reben la visita d’un conjunt que lluita per sortir de la zona de descens.

20.45 hores: FC Barcelona – Celta. La victòria davant l’Sporting va portar els blaugranes a recuperar un liderat del que no gaudia des de la jornada inaugural del campionat. Luis Enrique i els seus homes buscaran un nou triomf per seguir depenent de si mateixos per aconseguir el tercer campionat de Lliga de les darreres tres temporades.

Diumenge, 5 de març

12.30 hores: FCB Lassa – UCAM Múrcia (bàsquet). Cinquens en una classificació molt atapeïda –la diferència amb el liderat és de només dues victòries-, el conjunt de Bartzokas es vol fer fort al Palau per seguir escalant posicions en aquest tram de temporada davant un conjunt murcià que lluita per evitar el descens.

19.45 hores: Kiel – FCB Lassa (handbol). Els homes de Xavi Pascual visiten una de les pistes més difícils de la VELUX EHF Champions. Líders amb dos punts d’avantatge respecte al PSG Handball, els blaugranes depenen de si mateixos per acabar com a primers de grup en les dues jornades que queden. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut