Andreu Plaza: “Cal confiar en aquests jugadors, perquè volen fer-ne una de grossa”

Andreu Plaza: “Cal confiar en aquests jugadors, perquè volen fer-ne una de grossa”

El tècnic del FC Barcelona Lassa i els seus homes han parlat de les possibilitats blaugranes a la Copa d’Espanya que s’inicia aquest dijous

El FC Barcelona Lassa de futbol sala inicia la seva aventura a la Copa d’Espanya. El primer partit serà aquest dijous, contra el Navarra (21.15 hores), en els quarts de final de la competició. El tècnic blaugrana, Andreu Plaza, n’és conscient de la dificultat i ha assegurat que “tot és diferent en una competició en què no hi ha possibilitats de fallar”. “No podem pensar més enllà del Xota, perquè a la Copa no hi ha rivals fàcils”, ha afegit. A més, l’entrenador ha comentat que l’equip arriba “bé físicament”, tot i el desgast que va suposar la victòria davant el Pozo: “Hem pogut recuperar-nos una mica després de la feina feta, important perquè lluitem per ser primers a la Lliga”.   

Per ajudar l’equip, especialment en la rotació, aquesta setmana el conjunt blaugrana ha fet oficial la incorporació de Rafa López, procedent del Catgas Santa Coloma. Plaza ha reconegut que “arribarà just a nivell de coneixença de companys i sistema, però pot complir el que li demanem i serà una rotació molt bona”.

“Els jugadors han demostrat que es pot creure en ells”

Pensant exclusivament en el Xota, doncs, l’entrenador del Barça Lassa s’ha desfet en elogis cap al seu rival d’aquest dijous: “Fa molt temps que estan junts. Es coneixen a la perfecció i tot està automatitzat. Aquí ens tenen avantatge. Ha transcorregut poc temps per pensar que estem consolidats”.

I, sobre el Barça, ha comentat que “hem sabut jugar partits ajustats, però només es repartien punts”. “A la Copa, si no estàs al nivell, quedes fora. Això pot generar un punt més de pressió, però aquest equip està preparat per saber patir”, ha afegit. I és que Andreu Plaza ha conclòs assegurant que “els jugadors han demostrat que es pot creure en ells, perquè tenen molta ambició i moltes ganes de fer-ne una de grossa”. “Morirem tots per intentar arribar a la final i guanyar-la, n’estic convençut” ha dit.

Les declaracions dels jugadors

Rafa López

  • “Tinc molt bones sensacions tot i acabar d’arribar, em sento molt còmode i preparat per al repte de la Copa”
  • “No he necessitat adaptació física, estic a disposició de l’entrenador pel que em necessiti”

Ferrao

  • “La confiança és clau en una competició així, fa molt temps que ens estem preparant per arribar a aquests moments i estem preparats”
  • “Tenim paciència i calma quan el marcador és advers, hem d’estar concentrats mentalment per als instants decisius”

Joao

  • “Podem competir tot i les baixes, sabem que no serà gens senzill”
  • “Som conscients que podem fer-ne de grosses, tant de bo tornem amb el trofeu de campions”

Dyego

  • “Sabem la importància que té aquest títol per al Club, és molt important arribar tal com ho fem”
  • “Xota és un equip que guanya molt bé l’esquena, haurem d’anar molt amb compte”

Adolfo

  • "És el títol més bonic que hi ha, s'ajunten els vuit millors equips de la primera volta"
  • "Partim com a un dels favorits però és la Copa de les sorpreses, pot passar de tot"
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut