Xavi Pascual: “Hem de portar el partit al nostre terreny”

Xavi Pascual: “Hem de portar el partit al nostre terreny”

L’entrenador blaugrana és conscient de la dificultat de la visita a la pista del THW Kiel, tot i que espera aprofitar “la irregularitat del rival”

El Barça Lassa s’enfrontarà aquest diumenge a les 19.45 h al THW Kiel, cinquè classificat, en la penúltima jornada de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League. Una victòria culer suposaria un pas de gegant per acabar com primers de grup. Xavi Pascual, conscient de la dificultat del matx, assegura: “Jugar a l'Sparkassen Arena no és fàcil. La darrera vegada que hi vam anar ens van guanyar bé”. El tècnic blaugrana també recorda un bon precedent: “És un equip contra el qual ens costa moltíssim jugar. Tot i això, ja vam guanyar el partit de la primera volta al Palau”.

Xavi Pascual també fa referència a les armes del Kiel: “El rival té molt de material. Nosaltres podem fer molts canvis i jugar a un ritme elevat, però ells també en són capaços. Desapareixen tots aquells avantatges que a vegades se’ns pressuposen”. En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha afegit: “El conjunt alemany té una composició de plantilla semblant a la nostra, combinen jugadors desequilibrants, joves i experts. A més, tenen una porteria extraordinària, una gran capacitat de llançament i un sistema defensiu 6:0 contundent amb variants com el 3:2:1”.

Pascual ha comentat l’estratègia blaugrana: “Serà portar el partit al nostre terreny. Ens trobem bé defensant, fent transicions ofensives ràpides i elaborant els atacs. Hem d’aprofitar el seu punt d’irregularitat, tot i que són un equip capaç de guanyar qualsevol rival”. Després de l’aturada pel Mundial de França, el tècnic català afirma que “la plantilla no té cap problema físic, ja que les càrregues estan controlades”.

Jallouz i Jícha, exjugadors del THW Kiel, també han parlat del seus records com a jugadors de l’històric club alemany i reconeixen la dificultat del duel en una pista d’on és molt difícil treure resultats positius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut