La Copa del Rei t’espera al Palau!

La Copa del Rei t’espera al Palau!

El Barça Lassa oferirà el trofeu a l’afició blaugrana abans d’iniciar el partit contra l’Igualada i els aficionats també podran fer-se fotografies amb la Copa

El Barça Lassa va aconseguir diumenge passat una Copa del Rei molt competida. El trofeu celebrat a Alcobendas serà entregat a l’afició del Palau aquest dissabte, just abans de l’inici del partit contra l’Igualada (16.15h). A partir de les 14.15 h i fins pocs minuts abans del partit, els aficionats del Palau també podran fotografiar-se amb la Copa, que estarà exposada just al costat de la Porta 4 (davant l'FCBotiga).

El capità Aitor Egurrola i la resta de jugadors sortiran a la pista amb el trofeu de la Copa del Rei i es faran una fotografia al centre de la pista, on també hi haurà els representants de l’Infantil, que va revalidar la Minicopa a Alcobendas.

Després del partit al Palau, la Copa també s’oferirà als socis i aficionats del Camp Nou abans de l’enfrontament contra el Celta. En els propers dies, la 21a Copa s’entregarà al seu destí final: el Museu del FC Barcelona.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut