Local

Acord per a la incorporació de Rafa López

El Barça acorda amb el Catgas Energia Santa Coloma les condicions del traspàs i el jugador vestirà de blaugrana fins al juny del 2019

Rafa López serà jugador del Barça a partir de dilluns. El Club ha arribat a un acord amb el Catgas Energia Sana Coloma per a l’incorporació del jugador, que signarà fins al juny del 2019. Rafa López jugarà l’últim partit amb el Catgas aquesta nit, i dilluns passarà la revisió mèdica i signarà el nou contracte. El mateix dilluns a la tarda està previst que ja s’entreni amb l’equip.

Rafa López, de 27 anys i natural de Còrdova, acumula vuit temporades d’experiència a la Primera Divisió de la Lliga LNFS, primer al Prone Lugo (2009-2011) i després al Catgas Energia Santa Coloma (2011-2017). Rafa López ha jugat les darreres cinc temporades i mitja a Santa Coloma, on s’ha consolidat com un dels tanques de referència de la Lliga. Rafa López destaca pel seu caràcter a la pista i la seva mentalitat guanyadora. A més, el jugador s’ha destapat en l’apartat golejador amb els següents registres: 21 gols la temporada 2014/15, 22 gols la temporada 2015/16 i 10 gols aquest curs.

Rafa López es va formar com a jugador al Boca Junior FS Priego de Còrdova, i després va fer el salt a la Divisió de Plata amb el MM Pérez Bujalance cordovès el 2007. El jugador és internacional absolut amb la selecció espanyola des d’aquest mes de novembre passat. 

Més notícies aquí