Amistós del filial amb la República Txeca sub-19

Amistós del filial amb la República Txeca sub-19

El duel, que es va disputar a la Ciutat Esportiva, va ser equilibrat i va concloure amb empat a un
La Ciutat Esportiva Joan Gamper va acollir un amistós internacional aquest dimarts a la nit. Aprofitant la seva estada per terres catalanes, la selecció txeca sub-19 es va enfrontar al Barça Femení B. El duel va ser equilibrat entre dos equips amb estils ben diferenciats i es va resoldre amb un empat a un.

El filial presentava moltes novetats respecte a l’onze que el cap de setmana havia guanyat el Sabadell i s’havia col·locat líder del seu grup de la Segona Divisió. Les jugadores que dirigeix Zoe García van portar la iniciativa des del principi, assumint el control del joc davant d’un rival molt més físic.

Va ser la República Txeca qui es va avançar per mitjà de Natalie Kavalova, a la mitja hora de joc. Tot seguit, però, les blaugranes empataven gràcies a un gol d’Anna Torrodà.

Entre moltes substitucions, a la  segona meitat es va mantenir el domini de les locals, que van disposar de fins a quatre bones oportunitats per marcar, i també l’amenaça al contraatac de les visitants. La més clara de totes va ser un llançament al travesser de Paula Fernández, però el marcador ja no es va moure. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut