Barça CBS – CB Roser: Victòria incontestable (71-41)

Les de Mateo Rubio continuen intractables i van superar el Roser amb un gran partit de Dixon (23 punts)

El Barça CBS va tornar a vèncer al Palau Juan Carlos Navarro en un matx que es va trencar en el segon període. Les de Mateo Rubio, que continuen liderant la classificació, van anar de menys a més en un partit que en el primer període estava molt igualat (13-15). En el segon quart, amb Dixon com a estilet ofensiu, les blaugranes van aconseguir una renda de punts (29-19) que va anar creixent fins al descans, moment en què l’electrònic reflectia una renda de 16 punts -41-25- per al Barça CBS.

A la represa les blaugranes van seguir amb el bon joc gràcies a Lucia, Boleda i Dixon i van entrar al matx amb un parcial de 7-0. Les de Mateo Rubio continuen sent molt superiors dins de la pintura i van generar molt de joc amb Lázaro, Fernández, Solé i Cabanillas, amb un joc molt coral (53-33).

En l’últim període, amb la direcció de Regina Aguilar, el ventall de recursos ofensius va seguir sent un fet i el Barça CBS va acabar aconseguint una renda de 30 punts sobre el Roser amb minuts de Paula Curto, que cada dia va guanyant minuts a l’equip.