El Juvenil, campió de Lliga!

El Juvenil, campió de Lliga!

Els blaugranes guanyen el títol matemàticament a falta de 6 jornades per al final i amb un ple de victòries

24 victòries en 24 partits. 156 gols a favor i 32 en contra. Són els registres del Juvenil, que aquest diumenge s’ha proclamat matemàticament campió de Lliga a falta de 6 jornades per al final. El Juvenil ha aconseguit els 3 punts que li faltaven guanyant per 7-0 el Recreatiu Manacor a la Ciutat Esportiva. És el sisè títol consecutiu de Lliga Juvenil Nacional per a la secció de futbol sala del Barça.

Amb aquesta victòria, a més, el Juvenil de la secció de futbol sala es converteix en el campió de Lliga més matiner de les diferents seccions del Club. El proper objectiu de l’equip serà el Campionat d’Espanya, que es disputarà a partir del 13 de maig.

“Guanyar aquest títol té molt de mèrit per la regularitat demostrada per l’equip competint i guanyant tots els partits”, ha dit el tècnic Martí Graells. “A més, cal destacar que, per les necessitats del Club, hem hagut de competir amb vuit jugadors de categoria cadet que han participat activament i que s’han adaptat i han respost a la perfecció”, ha remarcat el tècnic. “Una de les claus, segur, d’aquest títol de Lliga és el bon rotllo que es respira a l’equip”, ha explicat l’entrenador del Juvenil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut