Reconeixement al Barça Lassa d’hoquei patins a la Llotja President Suñol

Reconeixement al Barça Lassa d’hoquei patins a la Llotja President Suñol

El president Bartomeu i el directiu Vidal-Abarca reben l’entrenador Ricard Muñoz i el jugador Pau Bargalló pel recent triomf a la Copa del Rei a Alcobendas en la prèvia del partit contra el Celta

L’activitat a la Llotja President Suñol ha tingut com a protagonista la secció d’hoquei patins del Barça, que ha rebut el reconeixement institucional del Club pel títol de la Copa del Rei que va conquerir el cap de setmana passat a Alcobendas, en superar a la final el Reus (3-4). En representació de l’equip han estat presents a la Llotja l’entrenador Ricard Muñoz, el jugador Pau Bargalló i el mànager de la secció, Toni Miró, que han estat rebuts pel president Josep Maria Bartomeu i el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, responsable de l’hoquei patins blaugrana.

L’equip ha sortit al terreny de joc abans del partit per oferir el títol a l’afició. Aquest ha significat el primer títol de la temporada, el 21è de Copa al palmarès de la secció i el 12è títol (segona Copa del Rei) de Ricard Muñoz a la banqueta blaugrana. Per a Pau Bargalló, en canvi, és un títol molt especial perquè és el primer que aconsegueix amb el Barça i, a més, va ser anomenat MVP de la final.

Santi Lange i Pizzi, dos argentins il·lustres

A la Llotja President Suñol també han destacat avui entre els convidats dos esportistes argentins il·lustres: Santi Lange, medallista olímpic de vela a Atenas, Pequín i Rio, i l’exjugador blaugrana Juan Antonio Pizzi, actualment seleccionador de Xile.

Santi Lange és un dels esportistes més importants de la història de l’Argentina i un autèntic referent al seu país, molt admirat pels seus èxits esportius, que, a més, van acompanyats d’una història de superació personal. El regatista argentí, de 55 anys, va guanyar dues medalles de bronze als Jocs d’Atenes i Pequín, i en el 2015 va superar un càncer de pulmó abans de guanyar la medalla d’or a Pequín 2016. Lange va estar dijous passat a la Ciutat Esportiva i va saludar molt efusivament Messi i Mascherano, que, per un dia, van ser els que van demanar al seu ídol que els signés un autògraf.

El també argentí Juan Antonio Pizzi, exjugador del Barça entre 1996 i 1998, també va ser protagonista a la Llotja. Pizzi es va guanyar l’estima de l’afició blaugrana sobretot pel gol que va marcar en un partit de quarts de Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid al Camp Nou que suposava la remuntada (5-4) després d’anar perdent 0-3. Amb aquell gol va néixer un dels adjectius històrics de la memòria barcelonista, el "Pizzi, sos macanudo!", que va tenir com a autor el periodista Joaquim Maria Puyal. Pizzi estarà també dimecres en el partit contra el PSG, en què el Barça afrontarà el repte d’una remuntada mai vista en la història de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut