Una volta sencera invictes

Una volta sencera invictes

El Barça encadena una ratxa de 13 victòries i 2 empats a la lliga i manté el pols pel liderat amb Movistar Inter

Amb la victòria d’aquest dissabte a Múrcia (1-2) el Barça Lassa d’Andreu Plaza ha completat una volta sencera de la lliga sense perdre. L’última derrota data del 26 de novembre del 2016 i des d’aleshores l’equip ha encadenat una sèrie de 15 partits invicte, amb 13 victòries i només 2 empats, a Gran Canària i a casa contra el Ríos Renovables Zaragoza.

Aquests resultats li permeten al Barça Lassa mantenir el pols amb Movistar Inter per la primera plaça de la lliga. A falta de 7 jornades pel final, el Barça és segon amb tres punts menys que Movistar Inter però el conjunt madrileny encara ha de visitar el Palau Blaugrana el proper 29 de març. Més despenjat queda ElPozo després de la derrota d’aquest dissabte. Els murcians són tercers a 10 punts del liderat i a 7 del Barça Lassa.

De fet, la ratxa encara té més mèrit si tenim en compte que la sèrie de 15 partits invictes inclou les victòries a Torrejón contra Inter (3-4), i a Múrcia contra ElPozo (1-2). En aquests 15 partits, amb 13 victòries i 2 empats, el Barça Lassa ha marcat 68 gols i n’ha encaixat 27. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut