Bartzokas: “Per guanyar, haurem de donar un extra”

Bartzokas: “Per guanyar, haurem de donar un extra”

Tant el tècnic del FCB Lassa com Víctor Claver han posat èmfasi a esgotar totes les opcions per classificar l’equip per als play-offs

Georgios Bartzokas s’ha mostrat convençut de les possibilitats del FCB Lassa davant la visita del vigent campió de l’Eurolliga, el CSKA: “Serà un partit molt complicat, però no hi ha cap equip imbatible”. “Per guanyar no només haurem de jugar bé –ha continuat–; els jugadors han de tenir una bona nit i donar un extra”. El tècnic grec creu que l’equip arriba “en un bon moment” i ha destacat la importància de recuperar Oleson. “Estem fent un bon bàsquet, però ens falta estabilitat durant els 40 minuts de partit”. Segons Bartzokas, la “concentració” serà un factor diferencial en un dels duels de més exigència que queden d’aquí a la finalització de la temporada: “Amb les condicions que hem tingut aquest any és complicat. No em vull centrar en errors concrets i sí donar suport als meus jugadors”.

L’entrenador del FCB Lassa s’ha mostrat reticent a destacar només De Colo i Teodosic, ja que, “tot i que són factors diferencials, el CSKA és molt més que dos jugadors”, i ha assegurat que “té una gran plantilla”. “Per aturar-los haurem de fer un esforç d’equip”, ha afirmat, abans de confessar que al conjunt li falta tancar els enfrontaments: “Extraiem una lliçó de cada partit, però és evident que ho hem de resoldre. Tenim molta pressió i es produeixen situacions que no són normals”. Bartzokas també ha sortit en defensa de Rice: “Ha jugat més que ningú, especialment en els moments de més lesions”. “No em preocupen les xifres i sí les sensacions, és lògic que no pugui mantenir el mateix estat de forma durant tota la temporada”, ha manifestat el tècnic grec abans de concloure amb un missatge rotund sobre les intencions del jugador: “Rice es troba a gust aquí, estem en un club i en una ciutat on tothom vol estar”.

VÍCTOR CLAVER

  • L’equip arriba amb una mentalitat positiva després de guanyar a Milà.
  • La situació és difícil, hem perdut partits que ens haurien pogut posar en la lluita, però no ens rendirem.
  • Guanyar seria molt important anímicament, tot i que no serà cap punt d’inflexió si no hi ha continuïtat.
  • El CSKA és un equip molt polivalent el qual s’haurà d’atacar bé. Intentarem portar el ritme del partit.
  • Tothom creu que podem fer un bon final de temporada. Estem units mentalment en un gran moment.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut