Pascual: “La pista del Valladolid és una de les més emblemàtiques de l’Asobal”

Pascual: “La pista del Valladolid és una de les més emblemàtiques de l’Asobal”

Entre Kiel i Plock de Champions el Barça Lassa viatja a Valladolid per disputar la jornada 21 de la Lliga Asobal

El Barça Lassa no para. Diumenge aconseguia un valuós empat a la pista del THW Kiel, que el deixa a una sola victòria de ser primer de grup de Champions. Abans de jugar dissabte a les 20 h al Palau Blaugrana davant el Plock, dimecres a les 20.30 h i en directe per Movistar+ els blaugranes jugaran a la pista del Recoletas Atlètic Valladolid en la jornada 21 de la Lliga Loterías Asobal.

Xavi Pascual ha reconegut en la prèvia del partit que “la pista del Valladolid és una de les més emblemàtiques de la Lliga Asobal”. “Segur que ens ho posaran difícil”, ha assegurat, i ha explicat que “l’equip està bé per competir demà” després d’haver-se enfrontat diumenge al Kiel a domicili i d'aconseguir un bon empat.

Retorn a Valladolid

El Barça Lassa retorna a una de les pistes històriques de l’handbol estatal, Valladolid i el pavelló de Huerta del Rey. L’Atlètic de Valladolid va recollir el testimoni del desaparegut BM Valladolid i ara viu la seva primera temporada a la Lliga Asobal.

Els castellans són el vuitens classificats de la Lliga, i el seu màxim golejador, amb 91 gols en competició domèstica, és un exjugador blaugrana: l’extrem Fernando Hernández. A més de disposar de la capacitat golejadora d’Hernández, el Valladolid és el tercer millor equip com a local: ha jugat nou partits a casa i només n'ha perdut un.

De cara al partit de Valladolid els blaugranes han desplaçat 16 jugadors. Pascual ha decidit donar descans a Noddesbo de cara a la jornada 21 de la Lliga Loterías Asobal, a la qual els blaugranes arriben amb 111 triomfs consecutius en Lliga i 145 en competicions d’àmbit domèstic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut