Barça Lassa B - Calzados Robusta: El filial suma el sisè triomf consecutiu (83-77)

Els de Julbe segueixen amb la seva ratxa de victòries, però no poden fer-se amb l’average amb un rival directe

El Barça Lassa B ha sumat aquest diumenge el seu sisè triomf consecutiu, el novè de la temporada, després de superar el Calzados Robusta de Logronyo per 83-77. Els de Julbe han tingut en Peña el seu màxim anotador (17 punts), mentre que Peno ha estat superb en el primer temps. El millor blaugrana ha estat Trias amb 11 punts i 14 rebots.

Molta igualtat

El filial blaugrana sempre ha anat per davant en el marcador, ja que des del primer moment ha dominat  amb Peno al capdavant (16-6, min 7). Els catalans, però, anotaven però no acabaven de tenir el control d’un partit en què els visitants han llançat molt més a cistella. Del 21-14 del primer quart s’ha passat al 45-40 del descans en el que cal destacar els bons minuts de Sergi Martínez i cistelles de Peña.

Triomf sense average

En la represa els visitants han començat molt bé, amb el base Garrido liderant el partit, però la igualtat s’ha trencar amb bons minuts d’Aleix Font (59-48, min 25). Els d’Antonio Pérez no es rendien i el base Martín, molt actiu, els mantenia en el partit. Diagne, des del tir lliure, anotava i el minut 30 es tancava amb 67-59.

En els darrers deu minuts, amb tot per decidir, el matx s’ha anat igualant perquè els percentatges de tir han estat menors, però els de Julbe sempre han anat per davant (76-69, min 36). Els punts de Peña i Trias, amb el seu tir de tota la vida, ajudaven a tancar un partit que s’ha acabat amb una renda de sis punts, 83-77, però que podien haver estat nou si Peña hagués anotat el triple final que hauria suposat la recuperació de l’average.