Gabri assisteix al I Fòrum d’entrenadors de la UEFA Youth League

Gabri assisteix al I Fòrum d’entrenadors de la UEFA Youth League

El tècnic del Juvenil A va estar aquest dilluns i dimarts debatint i participant amb la resta d’entrenadors i representants de tots els clubs participants a la competició

Després d’arribar a la segona Final Four en quatre edicions de la seva història, el FC Barcelona, representat pel seu entrenador, Gabri Garcia, va estar present al I Fòrum d’Entrenadors de la UEFA Youth League. A més, Gabri va poder conèixer les instal·lacions on es jugaran les semifinals i final del 21 al 24 d’abril.

Debat, anàlisi, teambuilding...

Les jornades, que van tenir lloc a la seu de la UEFA a Nyon, van tenir una benvinguda de Giorgio Marchetti, director de les competicions de la UEFA, i de Santi Solsona, coordinador de la UEFA Youth League. El primer dia del Fòrum, els entrenadors també van poder escoltar els anàlisis de dades sobre partits i equips en competicions UEFA de Ioan Lupescu, abans de fer una sessió de ‘Teambuilding’ amb Werner Mickle. Per acabar la primera jornada, els entrenadors i representats dels equips van tenir un extens espai de debat sobre temes relatius a la competició. El segon dia de Fòrum, va ser el torn de revisar les noves normes sobre el joc amb l’ex àrbitre internacional, Hugh Dallas, per acabar amb una xerrada de Fabio Capello.

Declaracions Gabri Garcia:

“Han estat unes jornades molt productives i interessants per conèixer més a fons la competició i què opinen la resta d’equips sobre aspectes puntuals que poden generar debat”.

“En un mes tornarem a ser aquí, ens ha anat bé per conèixer el lloc i les instal·lacions, i esperem que puguem fer un bon partit a la semifinal per gaudir de la final dos dies després”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut