Local

‘Homes, la comèdia musical’ al Teatre Condal amb descompte per als socis

Un 15% de descompte per a totes les funcions fins al 17 d'abril

Homes, la comèdia musical és un muntatge de nova creació i autoria catalana signat per un tàndem prodigiós format per Carol López i Sergi Belbel; i que s’inspira en el fenomen teatral Homes! de T de Teatre (1994). 

Aquesta obra és una comèdia musical fresca i actual amb música original de Marc Parrot, protagonitzada per cinc actrius excepcionals amb grans dots còmiques: Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent.

El muntatge apel·la directament al públic i, mitjançant un text àcid i cançons originals interpretades en directe, el fa reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui en dia, i si els dos sexes estan condemnats a no entendre’s. 

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que es troba al final d'aquest text.

Dades d’accés:
- Usuari: socisfcb
- Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Més notícies aquí