El Juvenil guanya al segon classificat

Els de Martí Graells no afluixen tot i ser ja matemàticament campions i s’enduen els tres punts de Manresa en un partit molt seriós

JUVENIL (J26): FS MANRESA 1; F.C.BARCELONA 4

El FC Barcelona visitava la difícil pista del Manresa amb els deures fets després d’haver-se proclamat campió de lliga matemàticament en la jornada anterior. Els primers minuts van ser de tempteig per part dels dos equips i el joc no acabava de ser del tot fluid. Mica en mica, el domini del joc era més evident pel conjunt barcelonista, però els manresans aprofitaven algunes pèrdues visitants per aproximar-se a la porteria defensada per Santi. Els blaugranes aconseguien disposar de diverses oportunitats, però l’encert no arribaria fins a falta de 3 minuts pel final de la primera part. Amb el 0 a 1, obra de Juanjo, s’arribava a la conclusió dels primers 20 minuts de joc.

A la represa el conjunt blaugrana va sortir disposat a sentenciar el partit. D’aquesta manera, el Barça va disposar de diverses oportunitats per aconseguir el 0 a 2, però unes vegades el pal, d’altres la falta d’encert i la bona disposició defensiva manresana evitaven el gol. En canvi, els locals aprofitaven una falta d’entesa en la construcció de joc blaugrana per equilibrar les forces i posar l’empat al marcador (1-1). L’alegria dels del Bages, però, va durar poc, ja que en un minut els blaugranes aconseguien l’1 a 2 en una bona jugada culminada al segon pal per Juanfran. Quan faltaven 7 minuts per la conclusió, a la sortida d’un córner, Bernat marcava l’1 a 3 que donava tranquil·litat. Els últims minuts els locals utilitzaven el porter-jugador per incomodar la porteria defensada, en aquesta segona meitat, per Àlex. A falta d’un minut pel final els blaugranes sentenciaven  aconseguint l’1 a 4 definitiu obra de Marc. Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua comptant els partit per victòries.