El FC Barcelona tindrà 19.301 entrades per a la final de Copa del Rei

El FC Barcelona tindrà 19.301 entrades per a la final de Copa del Rei

El Vicente Calderón acollirà el 27 de maig, a les 21.30 hores, una final en què l'afició del Barça, que jugarà com a equip local, s'ubicarà al gol sud

El FC Barcelona i el Deportivo Alabès disposaran de 19.301 entrades cadascun per a la final de la Copa del Rei que es disputarà el proper 27 de maig a l'estadi Vicente Calderón de Madrid. A més, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) es reserva 11.280 entrades. Els homes de Luis Enrique s'enfrontaran amb l'equip basc i actuaran com a locals, ja que el FC Barcelona es va fundar abans que el club alabès.

Aquest divendres s'han conegut alguns dels detalls de l'organització de la final de Copa. Per exemple, que l'afició blaugrana s'ubicarà al gol sud de l'estadi Vicente Calderón. Quant a les entrades, les dels fons tindran un preu que oscil·larà entre els 60 i els 80 euros, mentre que les situades en zona preferent i lateral tindran un preu entre 90 i 240 euros. Totes les entrades seran nominatives i intransferibles.

El partit, que es disputarà a les 21.30 hores, serà retransmès en directe per TV3 i Telecinco. En les hores prèvies, la final acollirà a les dues aficions a Madrid, en un ambient que s'espera, com sempre, de festivitat i esportivitat. En els propers dies, l'Ajuntament de Madrid confirmarà la ubicació de la fan zone en què es congregarà l'afició del Barça a les hores prèvies a la disputa del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut