El Cadet A guanya el Torneig Internacional Al Dhafra

El Cadet A guanya el Torneig Internacional Al Dhafra

L’equip de Franc Artiga s’imposa als penals al HNK Rijeka juvenil després d’empatar 2-2 al final del temps reglamentari i guanya el títol a Abu Dhabi per segon any consecutiu

CADET A – TORNEIG INTERNACIONAL AL DHAFRA

Campions a la tanda de penals contra el HNK Rijeka juvenil (2-2)

Gran torneig el que han signat a Abu Dhabi els nois de Franc Artiga. El Cadet A es va proclamar el passat dissabte campió per segon any consecutiu del Torneig Internacional Al Dhafra després de superar a la tanda de penals el HNK Rijeka (4-3). El temps reglamentari va finalitzar amb empat (2-2). Si Nils Mortimer va ser el gran protagonista del partit, marcant els dos gols blaugrana, el porter Lluís Tarrés ho va ser a la tanda de penals, ja que va aturar dos llançaments dels croats. Per part blaugrana van marcar de penal Nils Mortimer, Konrad de la Fuente, Sergi Altimira i Adrián Bernabé, que va fer el llançament decisiu que va donar el títol. A les semifinals, el Cadet A va superar l’equip amfitrió, l’Al Dhafra, per 2-0, amb dos gols de Miguelete. El blaugrana Nico González va ser escollit millor jugador del torneig. El Cadet A torna a la Lliga el proper cap de setmana al camp del Lleida Esportiu.

ESCOLA FUTBOL BASE CALAFELL – CADET B

La golejada més gran de la temporada (0-13)

Els nois de Cristian Catena aconsegueixen la golejada més àmplia de la temporada i continuen una jornada més com a líders del Grup 1 de Preferent amb 16 punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Reus Deportiu. El festival golejador va tenir diversos protagonistes, però el noms de Raúl Martínez i Robert Navarro mereixen especial menció, ja que ambdós jugadors van anotar quatre gols. Martínez ho va fer en la primera part, mentre que Navarro va marcar en la segona meitat. Aquesta exhibició ofensiva durant els primers minuts de partit va ser un obstacle insalvable per al rival. El gols de Zacarias Ghailan i  Aschalew Sanmartí van permetre als culers arribar al final de la primera part amb 0-6. L’allau ofensiva va continuar en els darrers 40 minuts. Martí Riera (2), novament Sanmartí i Navarro, amb els seus quatre gols, han estat els jugadors encarregats de tancar una golejada de rècord. El Martorell –vuitè classificat- visitarà el pròxim dissabte la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL A – ESCOLA FUTBOL GAVÀ

Victòria de líder (5-2)

L’infantil A s’emporta els tres punts en l’enfrontament davant l’Escola Futbol Gavà i demostra un joc molt sòlid. Els nois de Carles Martínez han sortit molt concentrats, cosa que els ha permès avançar-se al marcador als dos minuts de joc mitjançant Mamadou. Però el conjunt visitant ha reaccionat ràpidament i ha empatat tan sols sis minuts després. Tot i això, els blaugranes s’han sobreposat a les adversitats i han reflectit la superioritat futbolística al lluminós. Una passada màgica d’Àlex Ginard, ha permès a Fermín López culminar de manera magistral una jugada amb una demostració de potència i qualitat. Dos Reis (14è gol de la temporada) ha posat el 3-1 i, posteriorment, els visitants han retallat diferències convertint el 3-2. Llavors ha aparegut Marc Pelaz per donar tranquil·litat a la parròquia culer (4-2) i Ginard ha tancat la golejada amb el 5-2 definitiu. Els culers segueixen líders a dos punts del segon classificat, l’Espanyol, i el pròxim compromís de Lliga serà contra el Sabadell, vuitè classificat, també a la Ciutat Esportiva.

INFANTIL B – LA FLORESTA

L’expulsió d’Arnau Casas al minut 14 marca el partit (0-0)

Els nois de Sergi Milà van empatar aquest diumenge a la Ciutat Esportiva contra La Floresta en un partit que va estar condicionat per l’expulsió del defensa blaugrana Arnau Comas al minut 14 de partit. L’Infantil B va buscar el gol en tot moment, malgrat jugar amb un home menys, però no el va trobar. Iker Almena va estavellar una pilota al pal a la primera meitat i les accions de Xavi Planas i Diego Almeida, a pilota aturada, no van donar resultat. La forta defensa visitant es va acabar imposant als atacs blaugrana. L’empat sense gols manté l’Infantil B en el liderat, però amb només un punt d’avantatge sobre el Reus Deportiu, que va guanyar, i amb un partit més que el conjunt del Baix Camp. El proper partit és dissabte que ve al camp de l’Escola Valls. 

ALEVÍ A – TORNEIG FALLES – CIUTAT DE BORRIANA

Cinquè classificat després de caure a quarts contra el Vila-real (2-4)

L’Aleví A va finalitzar en cinquena posició el Torneig de Falles que es va disputar a Borriana. Els nois de Marc Serra van debutar el passat divendres a la primera fase amb un empat contra el Llevant (1-1). El dissabte van superar el FC Dallas per 2-1 i el CF Salesianos per 7-0. El Barça, però, va caure eliminat als quarts de final després de caure davant el Vila-real (2-4) en un partit molt igualat que es va decidir per mínims detalls. El Màlaga es va proclamar campió del torneig. L’Aleví A torna a la Lliga el proper cap de setmana a casa contra el Sant Andreu B, desè classificat. El partit ajornat d’aquesta jornada, al camp del Sant Cugat Esport, el jugarà el 5 d’abril.

ALEVÍ B – DAMM

Triomf per mantenir distàncies (3-2)

Els nois de Jordi Pérez no es rendeixen i dissabte passat van aconseguir una victòria importantíssima per continuar amb la persecució del líder, l’Espanyol, que porta tres punts d’avantatge amb un partit menys. Contra la Damm, el Barça es va avançar amb dos gols de Joel Roca passada la mitja hora i, malgrat que els visitants van aconseguir empatar en dos minuts entre el 56 i 57, la diana d’Elliot Cervellera al minut 59 va fer que els tres punts es quedessin a casa. El proper partit de l’Aleví B és diumenge que ve al camp del Gimnàstic Manresa.

ALEVÍ C – RIBES

Festival golejador contra el penúltim (8-2)

Els nois de David Sánchez no van tenir problemes el passat dissabte per desfer-se del Ribes, penúltim classificat, en la jornada 21 del Grup 1 de la Primera Divisió aleví. Els blaugranes van veure com el seu rival s’avançava en el marcador amb un gol matiner de Pau Vera, però van saber reaccionar ràpidament. Primer amb l’empat d’Arnau Pradas, al minut 9, i després amb els gols de Jon Pilar i Marc Guiu, que capgiraven el resultat. Pau Vera tornava a marcar pel Ribes, però era només un miratge, ja que un minut més tard Pol Montesinos feia el 4-2 (min 41). Amb dos gols d’avantatge al marcador, el Barça va signar el seu millor futbol i va sentenciar el partit amb gols de Marc Guiu, Alexis Olmedo, Jan Quiles i Alejandro Domínguez, fins al 8-2 final. Amb aquesta victòria, l’Aleví C continua com a líder ferm del campionat, amb cinc punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just, i visita el Santfeliuenc, onzè classificat, diumenge que ve.

BADALONA B – ALEVÍ D

Pas important per marcar diferències (1-6)

Els nois de Dani Horcas continuen líders del Grup 2 de la Primera Divisió amb 7 punts d’avantatge sobre el Sant Gabriel B, que té, però, un partit menys disputat. El joc de combinació culer ha estat clau per superar el conjunt local. Mateo Sciancalepore ha inaugurat el marcador i l’han seguit Tomás Marques i Iván Rodríguez –segon màxim golejador de la categoria amb 30 dianes- (0-3, min 42). Tot i el gol del Badalona a l’inici de la segona meitat, Rodríguez ha tornat a marcar juntament amb Daniel Gudjohnsen i Ethan Torreira. Així doncs, arriba la divuitena victòria d’una temporada immaculada. El pròxim partit dels blaugranes és el proper dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Centre d’Esports L’Hospitalet, sisè classificat.

SABADELL – BENJAMÍ A

El millor atac de la Lliga (1-15)

Els nois de Jordi Font s’exhibeixen davant el Sabadell i aconsegueixen la victòria més àmplia de la temporada fora de casa. Els primers compassos del partit ja han tingut color blaugrana: quatre gols de Lamine Yamal acompanyat per David Sáez, Marc Bernal i Landry Farré, han posat l’1-7 en menys de 25 minuts. Posteriorment, Joel Escaler, Xavi Castellanos, Landry Farré, de nou, Rubén Nuñez, David Escoda, David Sáez, per segona vegada, i Marc Bernal, amb dos gols en menys de tres minuts, han deixat sentenciat el partit amb l’1-15 final. El Benjamí és l’equip amb més gols anotats de la Lliga; fins a 206 vegades els jugadors culers han batut el porter rival, això significa una mitja de 8,9 gols per partit. Amb aquest triomf, els blaugranes segueixen en segona posició empatats a 66 punts amb el líder, l’Espanyol. La següent jornada rebran la visita de l’Escola Barberà Andalusia, darrer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ B – JÀBAC i TERRASSA

Important victòria contra un molt bon rival (5-1)

L’equip d’Òscar Jorquera continua el seu camí imparable cap al títol de Lliga, que podria arribar durant les properes jornades, ja que lideren el Grup 1 de Preferent amb 13 punts d’avantatge sobre el Gimnàstic Manresa i el Sant Cugat Esport. Contra el Jàbac i Terrassa, els blaugranes van sumar la victòria número 22 en les 23 jornades disputades, després d’imposar-se per 5-1 a un molt bon rival. Els golejadors barcelonistes van ser Albert Navarro, en dues ocasions, Gerard Ruiz de Valdivia, també per partida doble, i Gibert Jordana, que en va fer un. Per la part visitant, Ian Garcia va fer el gol de l’honor. El proper partit del Benjamí B serà diumenge que ve al camp del Sitges.

BENJAMÍ C – SANT JOAN DESPÍ

Victòria sòlida per continuar camí del títol (2-0)

L’equip d’Albert Puig va aconseguir el passat dissabte una victòria molt important contra el Sant Joan Despí, tercer classificat, per continuar en el seu camí cap al títol de Lliga. Els blaugranes, líders amb 12 punts d’avantatge sobre el Cornellà D, no van encaixar cap gol en un partit que va ser molt disputat i es van imposar gràcies als gols d’Arnau Mares, al minut 22, i Roger Casadevall, al minut 28. El proper partit dels nois d’Albert Puig és dissabte que ve al camp del Prat.

PREMIER BARCELONA A - BENJAMÍ D

Es resisteix la tretzena victòria (3-1)

Els nois d’Alexis Pintó no es van poder endur un resultat favorable en la visita al camp de l’Escola Futbol Premier Barcelona (3-1). Els jugadors blaugrana han intentat sobreposar-se al handicap de tenir una edat inferior als seus rivals, però la victòria s’ha resistit. Tot i començar el matx encaixant un gol, els culers han pogut igualar les forces gràcies a un gol d’Àlex Cantarell. Malauradament, els locals han convertit dos gols per endur-se la victòria. Amb aquest resultat, el Benjamí D es manté sisè amb 41 punts i el pròxim rival serà el Vila Olímpica, novè classificat, que visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper el proper diumenge.

SANT ILDEFONS B – PREBENJAMÍ

Homenatge al gol (0-15)

Els nois de Juanan Gil  continuen obrant una temporada espectacular. Aquest cop han superat de manera solvent el Sant Ildefons per 0-15. Aisher Font ha ofert una exhibició ofensiva amb cinc dianes, però ha anat acompanyat pels gols d’Ismael Ziani, Michal Zuk (2), Pau Berges, Jordi Pesquer (3) i Marc Garcia (3). Quan falten nou jornades per finalitzar el campionat, els culers sumen una jornada més líders -a 10 punts de l’immediat perseguidor-, el Can Vidalet, i acaricien el títol de Lliga. El següent compromís serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Escola de futbol Gavà, quart classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut