Reial Madrid - FC Barcelona Lassa: Un clàssic per començar una setmana intensa

Reial Madrid - FC Barcelona Lassa: Un clàssic per començar una setmana intensa

Els de Bartzokas tornen a visitar la pista dels blancs tan sols deu dies després del partit de Lliga Endesa

El Barça Lassa visita aquest dimecres, a les 21 hores i en directe per Esport 3 i Movistar+,  la pista del Reial Madrid en la que serà la 27a jornada de l’Eurolliga. Serà el primer dels tres partits que jugaran els catalans aquesta setmana, ja que el pròxim divendres reben l’Estrella Roja i el diumenge el MoraBanc Andorra. Així doncs, la setmana comença amb un clàssic d’alt nivell.

El rival

És un dels equips més potents d’Europa i combina jugadors amb físic i molt experimentats. El seu màxim anotador és Sergio Llull, amb 16,2 punts, seguit de ben a prop de Randolph i Ayón amb 10.1 i 9,7 punts respectivament. Tampoc cal oblidar jugadors com Doncic, Rudy, Carroll, Maciulis, Thompkins, Hunter, Reyes, Draper, Nocioni o Taylor. Entrenats per Pablo Laso, els blancs tenen actualment un balanç de 19-7 igual que el CSKA de Moscou.

El Barça

Afronta aquest partit amb el repte de seguir millorant i seguir creixent com a equip, sense mirar la classificació. Amb les baixes de Faverani, Doellman, Lawal i Ribas, els de Bartzokas volen vèncer a la pista d’un Madrid al qual van estar a punt de superar fa poc més de deu dies en Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut