FC Rosengärd – FC Barcelona Femení (prèvia): El premi gros

FC Rosengärd – FC Barcelona Femení (prèvia): El premi gros

19 hores: Les blaugranes disputen l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions al camp del Rosengärd suec, amb Marta Vieira
Ha arribat el dia. El dia de seguir somiant amb la il·lusionant Lliga de Campions. El Barça Femení disputa aquest dimecres l’anada dels quarts de final al camp del potent Rosengärd suec. Ho fa conscient que l’objectiu principal del curs és la Lliga domèstica i d’haver assolit ja la fita d’igualar la ronda de la temporada anterior, però, alhora, amb el somni d’arribar a unes semis que ni ell ni cap equip estatal han explorat mai.

La plantilla blaugrana coincideix en la necessitat de conquerir la possessió de la pilota i, sobretot, de marcar per poder decidir l’eliminatòria amb garanties d’aquí a una setmana al Miniestadi.

El cos tècnic blaugrana recuperava Marta Torrejón i d’aquesta manera serà una cita amb tots els ingredients perquès es vegi un gran espectacle al Malmö Idrottsplats. Ni més ni menys que Marta Vieira, cinc vegades millor futbolista del món, és la màxima referent del Rösengard. Es tracta d’un equip que combina la força física amb la tècnica. En aquest sentit, també destaca i molt la veterana Lotta Schelin.

Sens dubte, el principal handicap de les sueques en aquesta eliminatòria és la manca de rodatge. I és que tot just es troben a l’inici de la temporada, amb només dos compromisos oficials  -de Copa- disputats fins al moment.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut