Andreu Plaza: “Ho hem intentat tot el que hem pogut”

Andreu Plaza: “Ho hem intentat tot el que hem pogut”

El tècnic blaugrana ha volgut enviar un missatge d’optimisme de cara al títol de Lliga després de veure com el Xota deixava el FCB Lassa fora de la Copa d’Espanya

El FCB Lassa va caure eliminat de la Copa d’Espanya als penals davant el Xota Navarra. Tot i portar el pes de l’enfrontament, els homes d’Andreu Plaza no han pogut impedir un triomf que el tècnic blaugrana ha considerat “just, ja que ells han arriscat i han guanyat el partit”. “La derrota no es deu al joc, tot i que no hem estat fluids. Si som equànimes, a la segona meitat hem dominat totalment el joc, però hem errat les ocasions, algunes de les quals molt clares”, ha afirmat. “Tot i arribar bé i pressionar moltíssim a dalt, ens han sabut fer mal al contracop”, ha assenyalat Andreu Plaza.

“No s’ha notat la pressió, ho hem intentat tot el que hem pogut”, ha dit un tècnic blaugrana que ha argumentat per què no volia que el partit arribés a la fatídica tanda de penals: “Els penals són una loteria i no volíem arribar-hi. Si sóc sincer, no esperava que el Xota arrisqués amb el porter jugador a falta de gairebé tres minuts, i ha aconseguit que no tinguéssim cap possessió clara”. Després del debut –amb gol inclòs– de Rafa López, Andreu Plaza ha valorat que el jugador “ha fet un gran partit”, “molt per sobre” del que esperaven. “És un jugador molt intens que no dóna cap pilota per perduda”, ha afegit.

“L’equip estarà uns dies fotut perquè no ens ho esperàvem, intentarem que no ens afecti més del compte”, ha assegurat l’entrenador del FCB Lassa. “L’afició i el Club ens demanen que competim en cada partit i ho estem fent tot i les adversitats”, ha afirmat. Plaza ha desitjat que “l’equip arribi en millors condicions físiques i amb millors rotacions de banqueta per poder lluitar pel premi gros”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut