Bartzokas: “Un Madrid – Barça sempre és important”

Bartzokas: “Un Madrid – Barça sempre és important”

El tècnic del FCB Lassa i Víctor Claver han parlat de les possibilitats de victòria davant el Reial Madrid en el partit d’aquest dimecres

El FCB Lassa es veu les cares davant el Reial Madrid -aquest dimecres- en un nou partit de l’Eurolliga, conscient de les escasses opcions de classificació amb què arriba. “Sabem que tenim molt poques opcions per classificar-nos, però tot això no importa; som al Barça i, independentment del que passi, hem de sortir a guanyar cada partit”, ha comentat un Georgios Bartzokas que ha expressat la motivació amb què viatja l’equip a Madrid: “Estem motivats per a aquest partit i per a tots els que queden, tant si tenim opcions com si no hem de competir i jugar dur per guanyar”.

El tècnic grec ha afirmat que en un partit d’aquest nivell “no importen les dinàmiques ni el moment o competició en què ens trobem, un Madrid-Barça sempre és important”. “Necessitàvem un partit com el de Badalona –ha continuat-, però això ara és l’Eurolliga; esperem un rival supermotivat i l’ambient d’allà sempre és complicat”. Bartzokas s’ha referit a l’exigència d’un calendari que no s’atura per a ningú, com ho demostra el fet que el conjunt blanc arriba al partit després de dues derrotes consecutives: “Els jugadors no són humans, el calendari és molt difícil per a tothom i no es pot jugar al nivell més alt en tot moment”. “Tots els equips l’estan patint, veurem grans pujades i baixades durant el que queda de temporada”, ha conclòs.

Víctor Claver

  • “Serà un partit semblant al de la Lliga, on vam saber defensar els seus punts forts i vam dominar durant molts minuts; esperem que el resultat sigui diferent”.
  • “Som conscients que no depenem de nosaltres, però, d’això, ja en fa temps; sortirem a fer el nostre joc i que el partit ens serveixi més enllà del resultat”.
  • “En línies generals estem seguint el que ens demana l’entrenador; l’objectiu és que tothom aporti i pugui sumar, sense dependre de les individualitats”.
  • “El Barça sempre ha d’aspirar al màxim, no ens plantejàvem no entrar als play-off però està sent una temporada complicada i hem de pensar en el que ens queda”.
  • “Només pensem a guanyar el partit, si no ens classifiquem no serà per aquest partit i sí per d’altres en què hem perdonat i hauríem d’haver guanyat”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut